Розглянуто Ілля Репецький / Блат зі сторони лідера НПУ К (Іллі Реппецького)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Абсолют

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Лис 2024
Дописи
48
Реакції
69
Бали
21
  1. Нікнейм лідера: Ілля Репецький
  2. Особистий нікнейм: Олександр Абсолют
  3. Суть скарги: Я їхав вповз блок пост і побачив що мого товариша пов'язали без причини. Я почав стріляти по співробітнику СБУ "3:34" коли я його вбив Реппецький вдарив мене тайзером "3:43". Потім ми поїхали у відділок де він в мене вилучив м4(1шт), петрушку(11шт), баллончик(3шт) "9:03". На той час у мене був розшук 1.3 (Нанесення тяжкої шкоди людям). Він це знав тому що переглядав мій паспорт "7:26". Та потім він мене вивів назовні, зняв кайданки та вирішив мене відпустити "по блату" "13:43". Також порушене правило 2.28(2.28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. | Догана) "3:43"
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 26.12.2024

Останнє редагування:

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,074
Реакції
724
Бали
253

Вітаю, надаю вам відповіді:

1. Коли ви зробили напад на ПП фактично порушили правило UG, а саме "FD".
2. Я побачив що ви вели вогонь по працівниках СБУ та НПУ,
я використав тайзер, але оскільки ви не цілились та не стріляли по мені - це не вважається як порушенням правил UG "PG".
3. Я вилучив у вас зброю та петрушку по РП причині, бо ви скоїли напад зі зброї, та для відкриття кримінального провадження я повинен був обшукати вас [ Кримінальне Провадження на вас ].
4. Я відпустив вас
не по РП, бо я відіграв що посадив вас в ІТТ і мені не обов'язково вас саджати, тому що для кримінального провадження мені достатньо посадити вас по РП в ІТТ, а не виписувати вам статті.

Також прошу взяти до уваги, що ви ставили мені
ультиматум та погрожували в особисті повідомлення Діскорд та Телеграм, докази *Тік*

Реєстрування
4 Гру 2023
Дописи
55
Реакції
32
Бали
21

Вітаю, надаю вам відповіді:

1. Коли ви зробили напад на ПП фактично порушили правило UG, а саме "FD".
2. Я побачив що ви вели вогонь по працівниках СБУ та НПУ,
я використав тайзер, але оскільки ви не цілились та не стріляли по мені - це не вважається як порушенням правил UG "PG".
3. Я вилучив у вас зброю та петрушку по РП причині, бо ви скоїли напад зі зброї, та для відкриття кримінального провадження я повинен був обшукати вас [ Кримінальне Провадження на вас ].
4. Я відпустив вас
не по РП, бо я відіграв що посадив вас в ІТТ і мені не обов'язково вас саджати, тому що для кримінального провадження мені достатньо посадити вас по РП в ІТТ, а не виписувати вам статті.

Також прошу взяти до уваги, що ви ставили мені
ультиматум та погрожували в особисті повідомлення Діскорд та Телеграм, докази *Тік*
Так ви відіграли РП що посадили гравця та випустив його.
+У людини вже був до того рошук ти повинен був його посадити!

Останнє редагування:

Дмитро Мінур

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
1,749
Реакції
1,308
Бали
253
Вітаю шановний гравець.
Ми могли б ввести таку систему, щоб вас садили в в'язницю до рішення суду, тобто на 10.000 хвилин.
Но вирішили саджати людей відігравши РП пов'язнення, для гравців це було б зручніше.
Від Лідера в цьому порушень не побачив.
Очікуйте Кримінальне провадження на себе.
Гравець - Ілля Репецький Отримає покарання у вигляді - "PG" | Деморган 15-60 хвилин.
Гравець - Олександр Абсолют Отримає покарання у вигляді - "PG" | Деморган 15-60 хвилин, + "DM" | Деморган 60-100 хвилин.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі