Розглянуто Ілля Репецький + Кейт Коваленко // Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Соколов

Подільський Край
Реєстрування
18 Тра 2024
Дописи
580
Реакції
158
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Олександр Соколов
2. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький + Кейт Коваленко
3. Суть скарги: Зазначені адміністратори ввели мене в оману щодо «Правил лідерів державних організацій». Вони стверджували, що лідеру заборонено грати на будь-яких інших проєктах та займати там будь-які посади. Я заперечив це твердження, оскільки, наскільки мені відомо, лідерам дозволено грати на інших проєктах, за умови, що вони не займають там керівних посад. Я наголосив на тому, що не обіймаю жодних високих посад на інших проєктах МТА
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Докази є у ГС та ЗГС Держ
5. Дата порушення: 02.12.2025

Олександр Соколов

Подільський Край
Реєстрування
18 Тра 2024
Дописи
580
Реакції
158
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Олександр Соколов
2. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький + Кейт Коваленко
3. Суть скарги: Зазначені адміністратори ввели мене в оману щодо «Правил лідерів державних організацій». Вони стверджували, що лідеру заборонено грати на будь-яких інших проєктах та займати там будь-які посади. Я заперечив це твердження, оскільки, наскільки мені відомо, лідерам дозволено грати на інших проєктах, за умови, що вони не займають там керівних посад. Я наголосив на тому, що не обіймаю жодних високих посад на інших проєктах МТА
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Докази є у ГС та ЗГС Держ
5. Дата порушення: 02.12.2025
додаю, мені сказали що мій обзвон закінчино сперечаючись тим що в мене встановлені інші МТА проєкти. Також хочу добавити скріншоти переписки

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Щодо вашої скарги, на скликанні кураторів державних організацій всіх серверів було підняте відповідне питання допрацювання правил, яке буде передане на розгляд керівництво. Позицію по поточним правилам було роз'яснено ГС та ЗГС Держ.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі