Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
ВідмовленоІлля Репецький Суть халатність може і блат( попрошу не зачиняти тему бажаю щоб її переглянув керівник проєкту, дякую)
Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація чесно кажучи не думав що буди писати сюди про ситуацію яка склалась. Зараз Сюди даю посилання на мою минула сказу на Полковника ЗСУ В.Гончара там все в деталях розписано що і як тут додам ще уточнення стосовно рішення адм.Репецького. Виклав я скаргу вказану вище в посиланні 24.09.2025. 25.09.2025 я писав Репецькому в особисті (без спаму) з проханням переглянути данну скаргу та вирішити ситуацію ( так як Гончар рідко в грі то хотів вирішити з адм це питання бо о 00.00 не дуже хочеться цим займатись з Полковником) П.Ілля або ігнорував або писав потім ну я і чекав бувши в грі та переглядаючи ДС 06 серверу побачивши там Репецького я зайшов в войс та сказав переглянути скаргу на що він відповів, потім. І згодом вийшов з войсу. На тот момент в грі а саме в фракції ЗСУ літав вертоліт та бомбив ВЧ та ДКВС. Переглянувши діскорд помачив там модерів, зайшов до них та спитав де Репецький, на що мені дали відповідь, він на гелікоптері літає та бомбить ДКВС. Я здивувався ну думаю добре це гра а в грі треба весело проводити час. Потім чекав займаючись справами ЗСУ в грі та зайшов генерал і почав проводити КОД-5 прийшовши на код 5 я побачив два коптера і маленький піксель на даху прицілившись побачив мітку переглянувши хто з Адм онлайн поняв що це слЗСУ грей та Інформаційний центр( а саме на мою думку це був І.Репецький) Звичайно літати на дронах це справи набагато важливіше ніж переглянути скаргу на Полковника зауважу саме на Полковника це не просто скарга за ДМ або НРД. Після чого я зрозумів що діла не буде трохи побігав та вийшов з гри. О 23.09 мені відписує Репецький і каже що покарання видано вірно там нічого критичного немає по мелочі але як все відбулось за 1 годину. Поясню ту коротко про РП якщо Гончар та Репецький не в курсі. Про моє повідомлення за /трай по РП неможливо за відео зрозуміти хто вибачте за вислів( дав газу «перднув» там було багато людей та вияснити що саме я це зробив або той про кого я писав неможливо це якщо відео а якщо скріншот то і тим паче. Нагадую покарання по РП а саме догана. Цікаво видавати РП покарання за відігровку яку по РП неможливо виявити ну якщо звісно у Гончара є супер сила і він може по запаху виявити хто це зробив то питань нема. Ще було 2 інциденту зі слів Репецького під час Гімну України неадекватні анімації та порушення в рацію. Почнімо з анімації. Під час Гімну я використав анімацію віддати честь) на мою думку цілком адекватна анімація. Не під час гімну я використав анімацію «поцілувати всіх» це також на думку Гончара і Репецького неадекватна анімація ? Ще був місклік на анімацію руки за голову але по РП можна сказати що я нахилився завʼязати шнурки або щось підняв з полу. Якщо брати до уваги слова Репецького цитую «Якщо брати по окремості, там прям вау немає, але, якщо це все сумувати за 1 час, тоді це вже тягне на догану» по окремості не значні то 1 за /трай не було за що видавати попередження ( я тут подумав як би воно звучало? Панченко не пукай ? Смішно) 2 за анімації також нема за що бо анімації адекватні. Та 3 за рацію беру до уваги слова Репецького що це все дрібні порушення то за рацію потрібно було дати перше попередження. Стосовно чому попередження я в скарзі на Полковника це вказував. Підсумок на мою думку п.Репецький халатно розглянув скаргу стосовно п.Гончара також халатне відношення стосовно мене як гравця. Попрошу перерозглянути мою скаргу на Полковника. Також провести бесіду з п.Репецьким та всіма Адміністраторами стосовно РП бо на жаль не всі знають що це таке і з чим його їдять. За потреби надаю свій діскорд для зворотного звʼязку. @danyaaaa.19 На цьому все дякую за увагу. З повагою Д.Панченко
Доказ видачі покарання: покарань від адміністратора не має
В обов'язки ГС Держ входить також допомога фракціям в організації та проведення різноманітних РП чи ГРП ситуацій. Чим він і займався в вказаний вами час. Оскільки всі скарги розглянуті, вважаю, що адміністратор впорався зі своїми обов'язками.
Про моє повідомлення за /трай по РП неможливо за відео зрозуміти хто
Це можна класифікувати лише як перетягування РП у свій бік, що є порушенням. Переглянувши всі докази видно, що ви неодноразово вели себе провокаційно на інавгурації чим і викликали до себе стільки уваги з боку керівного складу. Вас також неодноразово попереджали та просили припинити таку поведінку, цитувати ваші відповіді в рацію я не буду.
Ще був місклік на анімацію руки за голову але по РП можна сказати що я нахилився завʼязати шнурки або щось підняв з полу.
Знову ж таки це є перетягуванням РП у свій бік, покриваючи власні порушення. Це не був місклік, ви не вимкнули цю анімацію одразу як зрозуміли, що це не вона.
Підсумок на мою думку п.Репецький халатно розглянув скаргу стосовно п.Гончара також халатне відношення стосовно мене як гравця.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.