Розглянуто Ілля Репецький

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Грей

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
1,308
Реакції
329
Бали
168
1. Ваш нікнейм: Іван Грей
2. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький
3. Суть скарги:

1. Ігнорування у вирішенні Кримінальних Проваджень​

21 листопада 2025 року я, Іван Грей, разом із лідером НПУ Святіком Ланьком та позивачем Давидом Житомирським, пішов у голосовий канал із ГС Держ. Метою було обговорення кримінальних проваджень, відкритих щодо співробітників СБУ (Майк Красава, Богдан Видерко та Артем Левин) на підставі заяви до прокуратури. Ці провадження вже були передані до суду.

Під час розмови ГС Держ наполягав, що ми повинні видалити заяви та провадження, аргументуючи це тим, що наявність відкритого провадження вимагає звільнення особи. Він також додав, що у разі видалення проваджень, ті, хто порушив, можуть бути залишені та не покарані. При цьому Давид Житомирський мав видалити свої заяви на СБУ, тоді як СБУ мало право залишити кримінальне провадження на нього. Тобто, Давид мав "вибачити" їх, а вони його — ні.

Прокуратура щойно почала повноцінно працювати, і який сенс у її діяльності, якщо всі заяви, які надходять, повинні бути видалені, а винні люди залишаться непокараними? Я заперечив цю логіку, пояснивши, що з огляду на невеликий онлайн на нашому сервері, ніхто не збирається їх звільняти. Моя позиція була така: "Я розумію, що малий онлайн, саме тому ніхто звільняти не буде та не буде псувати актив у фракції, нащо це мені та усім?" Замість звільнення, будуть застосовані заходи у вигляді позбавлення волі, штрафу або догани.

Після цих слів ГС Держ повідомив, що йому потрібно «відійти на пару хвилин». Однак, він не повернувся протягом години, хоча залишався онлайн. Приблизно через годину він перекинув нас з войсу ГС/ЗГС Держ у відкритий голосовий канал. Згодом я написав йому у Telegram, але відповіді досі не отримав, що свідчить про повне ігнорування ситуації та перешкоджання ігровому процесу.

2. Відмова у покращенні оформлення ККУ​

Я неодноразово звертався до Президента з проханням змінити оформлення (колір) Кримінально-Карного Кодексу. Наразі ККУ оформлений нерівномірно: статті з 1 до 63 (включно з поясненнями) зображені в одному кольорі, але після 63-ї статті усе іде незрозуміло як, що плутає око та ускладнює роботу з законами.

Незручності у роботі з ККУ: Через хаотичне оформлення та різні кольори, час на пошук та ідентифікацію потрібної статті значно зростає. Це уповільнює процес ведення слідства, судових засідань та накладення покарань, створюючи зайву напругу та помилки під час тривалої роботи з документами.

Ця проблема стосується не лише мене – я проводив опитування, і більшість гравців підтвердила, що поточне ККУ є незручним. Після того, як я декілька разів просив Президента змінити це, він відповів, що пан Ілля йому не дозволяє. Після цих слів мене перекинули ГС та ЗГС Держ, які заявили, що це несуттєва ідея і вони цим займатися не будуть, хоча Президент був готовий це зробити, оскільки має необхідний доступ.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 21.11.2025

Іван Грей

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
1,308
Реакції
329
Бали
168
Ситуацію було вирішено. Зачинить будь ласка скрагу

Видалений користувач 76641

Гість
Зачинено за проханням автора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі