Відмовлено Ілля Репецький

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мойша Гольдман

Поважний гравець
Реєстрування
27 Кві 2025
Дописи
131
Реакції
159
Бали
48
1. я 216948
2. Ілля Репецький КА | Подільський Край
3. не согласен с вердиктом по этой скарге https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...я-в-РП-провокація.418365/#post-1657791,потому что Ілля Репецький выдал покарання только мне,а на численные нарушения автора скарги закрыл глаза.
это хорошо,что другие Администраторы приходят на помощь для рассмотрения скарг на нашем сервере,но плохо,что рассматривают именно так.
может я что-то не знаю и на Подільський Крае рассматривают все скарге в одностороннем формате?
4.---
5. 05.07.2026

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
903
Реакції
451
Бали
123
Вітаю.

Переглянувши вашу скаргу, а також скаргу, на підставі якої було видано покарання, порушень з боку працівників НПУ не виявлено.

Спочатку ви зазначаєте, що не розумієте, що таке оффтоп, однак надалі самі починаєте вести розмову в оффтоп. Саме тому працівник поліції відповів, що також не розуміє, що таке оффтоп.

Щодо виклику адміністратора: працівник поліції діяв відповідно до правил. Якщо гравець перебуває в AFK понад 3 хвилини, будь який гравець має право викликати адміністратора для перевірки.

Облава також проводилася відповідно до правил серверу.

Стосовно ваших слів про те, що розгляд був лише в одну сторону, зазначу, що працівники НПУ не піддавалися на провокації та не підтримували подальший діалог, який не стосувався ситуації.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі