Розглянуто Ілля Смерака, Серго Голд| Усі порушення не влізуть| Для ГС та ЗГС Держ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Мосісса

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Лют 2024
Дописи
174
Реакції
335
Бали
108
Вік
22
  1. Нікнейм гравця: Ілля Смерака, Серго Голд
  2. Особистий нікнейм:
  3. Суть скарги:
  4. Їхав на викраденій машині, порушив ПДР, а саме виїхав на зустрічну смугу. Поліція зупинила мене, одразу порушивши субординацію, вимагали документи, не представившись. У Смереки погано працював мікрофон, тому я ввічливо попросив говорити голосніше або піднести мікрофон ближче. На це він почав язвити (відкат цього моменту повинен бути у них так як вони проводили затримання). Після того, як зрозуміли, що зі мною таке не пройде, стали спокійнішими. Я отримав посвідчення лише від Смереки і запитав причину зупинки. Генерал не назвав її одразу, а просто вказав про порушення адміністративного кодексу і пішов шукати статтю на форумі.

Після того, як він озвучив статтю, я відмовився надавати будь-які документи, окрім паспорта, бо не бачив підстав для їх вимоги. Я запропонував їм затримати мене за "непокору", якщо вони вважають, що я повинен передати всі документи. Генерал має особисту неприязнь до мене, це було очевидно: коли їхню машину збив автобус і по моїй машині пробіг озброєний чоловік, вони проігнорували ці порушення ККУ, зосередившись на моєму адміністративному правопорушенні. На відеодоказах видно, що навіть після того, як я вказав на ці інциденти, генерал знову це проігнорував через свою агресію.

Після цього він почав кричати на мене, що є порушенням субординації. Зрозумівши, що говорити з ним марно, я вже збирався передати йому документи, але його вбили. Зазначу, що на фрапсі чітко чути, що я нікому не просив цього робити.

Після цього я вирішив вийти з машини та передати документи його колезі Сергію Голду. Але перш ніж я встиг це зробити, Голд відкрив по мені вогонь(DM car) і затримав без будь-яких на це підстав, не представившись і не відігравши тайзерналежним чином. Хочу підкреслити, що, будучи полковником, він взагалі не дотримувався процедур РП. Навіть сержанти знають, як треба відігрувати такі моменти. Смерека, схоже, по блату поставив людину, яка не розуміє, що таке РП. Дорогою мене також вбили.

Вони не є Бед копами тож не мають право робити такі дії а саме затримувати без причини, відкривати вогонь, проявляти агресію та неадекватність

Після того як вилікувався, я вирушив до НПУ Д, щоб передати відеодокази порушень полковника його Генералу. Під час зустрічі з полковником я попросив посвідчення та заявив про своє бажання поговорити з його керівництвом. Полковник проігнорував мої прохання, порушивши субординацію, та заявив: "Чекайте ВАШЕ керівництво". Він відмовився відповідати на мої запитання, я пішов у ГУ.

Дочекавшись Генерала, я повідомив йому про порушення його підлеглого і запропонував переглянути відеодокази, але він спершу почав уникати розмови. Пізніше він заявив, що вже бачив відео мого затримання. Генерал стверджував, що полковник відкрив по мені вогонь, бо нібито побачив у мене в руках щось схоже на зброю, і це згідно зі статутом дозволяло йому стріляти. Це було явним перетягненням RP на його користь.

Під час розмови Генерал перебивав мене, намагався наказувати, хоча це я звернувся до нього з проханням. Він постійно змінював свої свідчення: спочатку стверджував, що я був зі зброєю, потім, що біля мене була дівчина, яка, начебто, могла бути зі мною, хоча RP-шляхом цього він дізнатися не міг.

На моє зауваження про принцип презумпції невинуватості, Генерал відповів, що мене ніхто не називав порушником, що підтвердило його наміри прикрити дії полковника. Генерал почав кричати, порушуючи субординацію, і відмовився надати правову допомогу, перевищуючи свої повноваження. Він спершу направив мене до прокуратури, а потім – до НПС у ГУ НПУ Д, щоб я створив через нього заявку, знову перетягнення РП у свій бік.

Найцікавіше сталося, коли я перейшов на російську мову, щоб сказати оффтоп інформацію(перед цим повідомив що це оффтоп). Генерал, порушуючи правила RP, використав ООС інформацію у ІС розмову не вказуючи оффтопа та почав говорити зі мною виключно російською, незважаючи на моє зауваження, що він не має права це робити. Він стверджував, що має повне на це право, порушуючи правила гри та субординацію.

5. Серго Голд — порушення правил лідерів: 1.1, 1.2, 1.7, 4.6, NonRP Держ, DM car
  6. Ілля Смерека — порушення правил лідерів: 1.1, 1.2, 1.3 (не знав, що не можна російською балакати), 1.4, 1.5, 1.7, 1.8, 2.7, 3.1, 3.9, 4.6, NonRP Держ, Перетягнення RP у свій бік, MG

7. Докази (скріншот/відео):
    Початок відео - 00:00
    Смерека не знає статтю - 0:35
    Порушення пунктуації - 0:53
    Причина зупинки - 1:17
    Людина зі зброєю на мойому авто - 1:57
    Вказав те що людина на мойому авто з автоматом, полійцейский ігнорує - 2:00
    Підвищує голос без причини - 2:20
    Я дістаю водійске посвідчення - 2:31
    Смерека каже "виходимо з машини" перевищення повноважень - 2:37
    Смереку вбивають - 2:40
    Серго Голд ДМ - 2:44
    Серго голд NonRP Держ, перевищення повноважень 2:50

Кажу що хочу поговорити з керівництвом та прошу посвідчення(прохання проігноровано) - 0:01
    Серго голд "Чекайте ВАШЕ керівництво" - 0:07
    Спитав хто керівник на що не отримав точної відповіді - 0:23

Генерал та Полковник тікають від розмови - 0:00
    Початок розмови: 0:13
    Генерал Россказує що я причастний к нападу NonRP генерал без підстав такого б не казав - 1:53
    Перетягнення RP процессу від Генерала, сказавши те що побачив в руках автомат хоча його не було - 2:18
    Генерал перебиває, порушуючи цим субординацію, не дає нічого сказати, хоча це я звернувся до нього - 2:20
    Генерал тут вже робить наказ - 2:46
    Генерал знову стверджує що я скоїв напад на Полковника - 3:04
    Знову перебиває - 3:25
    Знову перебиває - 3:41
    NonRP Генерал каже що дивився відеодоказ хоча не встиг бы - 4:11
    В
    Перетягнення RP, він по RP не міг дізнатись що дівчина була зі мною але він стверджує що вона зі мною була- 4:17
    Тут вже каже що вона зі мною не була - 5:15
    Генерал каже що мене не називали порушником тобто й порушень не робив - 5:30
    Знову наклеп що зі мною була дівчіна та те що я стояв поручь з нею - 5:45
    Знову якісь погрози - 5:55
    Відмовляє в прийняті заяви о правопорушенні, каже йти до прокуратури, перевищення повноважень -6:40
    Стверджує підійти до НПС щоб створити заяву, перетягнення РП - 6:47
    Генерал без оффтопа перейшов на російску та вже повність без пунктуації та повний агресивний стан - 7:13
    Повідомив що він перетягує РП на що він відповідає що це не так - 7:13
    Генерал "Я имею право разговаривать на русском" - 7:38

Під кожним відео тайм-коди будуть у коментарях

8. Дата порушення:17.08.2024

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,284
Реакції
4,100
Бали
253
Переношу вашу скаргу у відповідний розділ.
На розгляді !

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,284
Реакції
4,100
Бали
253
Вітаю.
Поспілкувавшись з лідером та переглянувши докази,виношу вердикт:

Почнемо з самого початку, вас було зупинено за порушення правил дорожнього руху,так як ви перетнули подвійну суцільну смугу та хотіли продовжувати рух по зустрічій смузі тим самим порушували правила дорожнього руху. Після того як вас було зупинено лідер вам приставився та показав посвідчення на вашу вимогу та пояснив вам причину зупинку транспортного засобу та назвав вам статтю за якою було зупинено автомобіль.
Під час цієї розмови ваш напарник по викраденню авто відкрив вогонь та вбив лідера,тому був відкритий вогонь на ураження у відповідь. Тому після цієї ситуації ви поїхали у відділок для розмови з керівництвом НПУ та під час цієї розмови лідер хотів вам пояснити усю ситуацію,але ви не надавали навіть можливості пояснити ситуцію зі сторони лідера.Тому було підвищено на вас голос для того щоб ви зрозуміли та почули розмову яку лідер організації хотів вам донести конструктивною розмовою.На вашому фрапсі був фрагмент того що ви хотіли подати заяву на полковника НПУ Д , тому лідер попросив вас підійти до чергового та подати йому заяву та після того він її взяв би на розгляд та розбирався у цій ситуації,але ви не були згодні та не хотіли цього робити,тому після цього моменту керівник організації під час вашої розмови почав розмовляти рос.мовою за що буде покараний відповідно до нормативів *Правил лідерів/заступників держ.організації*.

Лідер - отримає покарання за порушення правил лідерів та буде проведена сувора розмова.
Із заступником лідера - буде проведена бесіда.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі