Розглянуто Ілля Столетов, Максим Герас (не згодна з покаранням)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ліссі Клауд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
27 Лис 2023
Дописи
120
Реакції
396
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Ілля Столетов,Максим Герас​
  2. Особистий нікнейм: Ліссі Клауд​
  3. Суть скарги: вітаю,шановна адміністрація. Мною була викликана адміністрація для вияснення запитання. Працюючи в цей момент на роботі далекобійника я почала обʼїжджати блок-пост через іншу дорогу (на полі). Адміністратор надалі слідкував за мною, Я їхала через територію де клани проводять битви(почала її обʼіжджати через поле з допустимою швидкістю.Після чого адміністратор почав писати мій айді і я відлітаю за нонрп драйв. То в мене питання, чому адміністрація нехтує правила серверу?Я не їхала 100км на годину,на фрапсі адміністратора має бути видно,що я відтормозилась щоб не порушувати правил. Моя швидкість була від 60-80км на годину. Надалі цей адміністратор тп-вся до мене,для яких цілей мені невідомо! (Мабуть щоб набити собі норму покарань) .Так от,якщо далекобійникам не можна їздити через степові дороги,то покращіть систему замовлень,щоб не треба було їхати 12т км за 10 тисяч!Дякую за розуміння.​
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):​
  5. Дата походження: 02.06.2024​

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
Вітаю, ви кажете що ви їхала з допустимою швидкістью, але в коли я передивлявся відео доказ від Ігрового Помічника, ви їхала 90 км/г, а в правилах написано.
7.26 "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, а також водіння в неправдоподібній манері
Примітка: позашляховики, квадроцикли, велосипеди можуть їхати по полям з швидкістю не більше 60 км/год.

Жекіч Миколаївський

Гість
Вітаю,
Адміністратор надав мені докази, насправді порушення були від вас, але дивлячись історію покарань ваших це жорстке покарання, з адміністраторами сьогодні буде проведено бесіду.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі