Розглянуто Ілля Сьомкін // Видалення доказів, інформації зі скарги адміністратором.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аліта Бланш

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
106
Реакції
66
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Ілля Сьомкін
  2. Особистий нікнейм: Аліт Бланш
  3. Суть скарги: Адміністратор розглянув мою скаргу на гравця, де був залишений коментар від нього, в якому він дає свої відповіді по темі, пояснюючи свою невинність та намагаючись виправдатися. У відповідь я надала чітке роз’яснення ситуації, пояснивши, чому його коментар є неповним, та дала повний виклад подій. Однак, після розгляду скарги адміністратор видалив мої відповіді, залишивши лише коментар Олександра Н., що, на мою думку, є некоректним. Мене турбує, чому мої відповіді були видалені, а його коментар залишився. Я написала адміністратору з метою отримати пояснення, але відповіді не отримала, а вранці його коментар також був видалений. Я прошу провести розмову з адміністратором. Якщо адміністратор вирішує видалити коментарі, це має стосуватися всіх учасників, а не лише окремих випадків, що може створити враження необ'єктивності з можливим наміром виправдати когось. Я додаю посилання на свою скаргу і скріншот, що підтверджує, що на початку був залишений лише один коментар.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 13.02.2025
  5. Дата походження: 14.02.2025

lлля Сьомкін

Ст.Адміністратор | ТВО S.M 02 | Центральна Україна
Реєстрування
7 Тра 2023
Дописи
271
Реакції
108
Бали
88
Вітаю шановний гравець
Всі сповіщення були видалені за флуд, повідомлення від гравця "Олександр Набанов" було видалено пізніше так як я його не помітив з приводу вашого повідомлення мені у особисті повідомлення на форумі відповідь було надано через деякий час

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,962
Реакції
10,049
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Адміністратор надав відповідь
Приємної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі