Розглянуто Ілля Сьомкін |Оскарження відхиленої RP Біографії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталій Наумов

Новий гравець
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
47
Реакції
4
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора:Ілля Сьомкін
  2. Особистий нікнейм:Віталій Наумов
  3. Суть скарги: Я написав RP Біографію (RP Бографія|Віталій Наумов).Даний адміністратор(Ілля Сьомкін) відхилив її по причині,цитую "оформіть біографію більш гарніше" На мою думку моя RP Біографія гарно оформлено, все поділено на розділи, біографія дотримана правил написання.Якщо даний адміністратор хотів побачити там картинки,чи текст різним кольором,чи інший шрифт це його думка,але моя біографія дотримана основних правил там немає великої кількості граматичних помилок вона структурована,на мою думку гарно оформлена,так там немає картинок,чи кольровго тексту,чи іншого шрифту АЛЕ У правилах написання біографії а саме пункті 2-ому." Біографія має бути структурована, гарно оформлена та не мати великої кількості граматичних помилок" Несказано що обовязково повинні бути картинки,чи кольоровий шрифт. Також де пише "гарно оформлена" там не написано як саме вона має бути офрмлена тому я вважаю що це безглузда причина відхилення.Якщо після розгляду прийметься рішення що причина відмовлення є вірною порошу даного адміністратора сказати як саме він хоче бачити дану біографію(як саме вона має бути офрмлена щоб він її схвалив)
    Посилання на RP біографію -
    тик
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:29.01.2025

Олександр Юрчишин

Пенсіонер | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,139
Реакції
1,159
Бали
253
Вітаю!
RP біографію буде перерозглянуто.

Очікуйте відповідь від ГА/ЗГА

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Біографія буде перерозглянута ЗГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі