- Реєстрування
- 13 Тра 2024
- Дописи
- 332
- Реакції
- 363
- Бали
- 123
Добрий день, UG-Team. Пишу цю тему щоб було дещо змінено\добавлено на карті
1.Реклама у Магазинах
Прошу Вас змінити Рекламу у магазинах. Бо там все ще Реклама як з 2021, Та 2022 "Брайти".
2.Змінення Будівель Магазинів
Змініть магазини Для Магазинів "Сільпо". Бо у цих магазинів, чомусь будівля для АТБ.
Та по можливості зробіть Інтер'єр для них.
3.Покращення Бізнесу Київстара.
Наразі у цих бзнесів малий прибуток, але вот вчому моя ідея:
Добавлення Різних Телефонів!
Від 1-7 рівня (Тимчасово до 7 лвл) Буде Телефон Нокіа.
Після 7 рівня вже потрібно купляти телефон за свій рахунок.
Добавлення щодо скла Телефона
Якщо людина часто помирає або часто отримає поранення, То скло телефона буде розбите. Потрібно його змінити у магазині Київстар.
4. Змінення Природної дороги від Борисполя (Битва Бізнесів) До Харкова. На тій Дорозі дуже часто перевартаються авто, підпригають та тд.
Я пропоную змінити цю дорогу та зробити щоб автівки 1-Х Класу могли на її заїхати. Та пропоную добавити знак "Хвиляста Дорога" та "Нерівна Дорога"!
5.Добавте магніт для личильника Квартир Середнього Класу
1.Реклама у Магазинах
Прошу Вас змінити Рекламу у магазинах. Бо там все ще Реклама як з 2021, Та 2022 "Брайти".
2.Змінення Будівель Магазинів
Змініть магазини Для Магазинів "Сільпо". Бо у цих магазинів, чомусь будівля для АТБ.
Та по можливості зробіть Інтер'єр для них.
3.Покращення Бізнесу Київстара.
Наразі у цих бзнесів малий прибуток, але вот вчому моя ідея:
Добавлення Різних Телефонів!
Від 1-7 рівня (Тимчасово до 7 лвл) Буде Телефон Нокіа.
Після 7 рівня вже потрібно купляти телефон за свій рахунок.
Добавлення щодо скла Телефона
Якщо людина часто помирає або часто отримає поранення, То скло телефона буде розбите. Потрібно його змінити у магазині Київстар.
4. Змінення Природної дороги від Борисполя (Битва Бізнесів) До Харкова. На тій Дорозі дуже часто перевартаються авто, підпригають та тд.
Я пропоную змінити цю дорогу та зробити щоб автівки 1-Х Класу могли на її заїхати. Та пропоную добавити знак "Хвиляста Дорога" та "Нерівна Дорога"!
5.Добавте магніт для личильника Квартир Середнього Класу