Розглянуто Ілля Хансер \\ сказав одне а робить друге

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
137
Реакції
89
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Ілля Хансер
  2. Особистий нікнейм: Мага Терехов
  3. Суть скарги: Адміністратор Ілля Хансер розглянув на мене скаргу, винес такий вердикт: "З співробітником МОЗ буде проведена бесіда" топ то зі мною, і мені нічого не провели тільки видали догану, догану за що? в статуті не прописано про заборону таких дій, цю скаргу повинні були розглядати співробітники ВРУ - МР так як це вважається Корупція, але чомусь мені просто видали догану при тому що сказали що просто зі мною поговорять, мене не кто не повідомляв що таке робити не можна мені просто видали догану навіть не посяснили за що!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1716880484329.png
    1716880504508.png
    1716880553987.png
    1716880579797.png
  5. Дата походження: 28.05.24

Максим Алмазов

Полковник ДКВС | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
745
Реакції
935
Бали
153
Вітаю!
3.4 Заборонено вимагати з пацієнта додаткові матеріальні засоби для надання медичної допомоги, також як ви написали "цю скаргу повинні були розглядати співробітники ВРУ - МР так як це вважається Корупція" скоріш за все ви не знаєте, але скарги розглядає тільки адміністрація.

Останнє редагування:

Ілюшка Лаурен ♡

Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
668
Реакції
1,136
Бали
153
Вітаю!
Після розгляду скарги я надіслав дану скаргу лідеру МОЗ К, і написав йому щоб він провів з ним провів бесіду. Від нього я побачив відповідь що даного співробітника вже звільняли за таке. Я думав він такого не знав і робить вперше. Але після того як його звільняли і він повернувся в фракцію через дану скаргу *Скарга*. Далі було вирішено з Лідером виписати вам догану, адже це було не перший раз.

Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
137
Реакції
89
Бали
33
До цього мене було звільненно за втрату довіря те що я спілкувався з Мером Дніпра, але так як ГС Держ була поруч вона запросила докази після чого їй не надали докази мене було повернуто на посаду, після того як людина написала скаргу на мене я перестав це робити так як не хотів проблем, але мене не кто не попиреджував про заборону таких дій.

Гліб Хліманцов

Директор Східної України
Реєстрування
7 Вер 2023
Дописи
393
Реакції
364
Бали
108
2.20 Піддавати зниженню репутації МОЗ.
3.1 Лікування пацієнта відбувається строго в палаті/кареті швидкої допомоги або поза лікарнею, за наявності з собою медикаментів і напарника.
3.4 Заборонено вимагати з пацієнта додаткові матеріальні засоби для надання медичної допомоги.

Так что одна догана это счастье для тебя

Максим Алмазов

Полковник ДКВС | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
745
Реакції
935
Бали
153
2.20 Піддавати зниженню репутації МОЗ.
3.1 Лікування пацієнта відбувається строго в палаті/кареті швидкої допомоги або поза лікарнею, за наявності з собою медикаментів і напарника.
3.4 Заборонено вимагати з пацієнта додаткові матеріальні засоби для надання медичної допомоги.

Так что одна догана это счастье для тебя
Також хочу добавити від себе:

1.2 Незнання статуту не звільняє від відповідальності.

2.1 Заборонено порушувати цей статут.

Жекіч Миколаївський

Гість
Вітаю,
Вам була надана відповідь від слідкуючого та лідеру фракції.
Було вирішено з Лідером виписати вам догану, адже це було не перший раз.

З адміністратором буде проведено бесіду.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі