Схвалено Ілля Хард/ обман дужЕ багато гравців

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Тесак

Активний
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
202
Реакції
74
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Ілля Хард
  2. Особистий нікнейм: Андрюша Хард
  3. Суть скарги: ця людина дуже багато зичила у всіх грошей і потім не віддавав у наших сокланів назичив і не віддав доказів у них нема і в мене також я йому позичив 70к десь 1.5тижні тому так сумма не велика але він нікому не хоче віддавати і зичить дальше сьогодні у нас відбулась цікава розмова де все зрозуміло що він позичив гроші і не збирається їх вертати а ще сьогодні на нього кинули скаргу але відео йде 4хв і автор не вказав тайм-кодів прошу адміністрацію глянути це віде і не полінуватися і щоб він отримав блокування по айпі щоб він не зміг створювати нові аки і скамити людей ось скарга https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Скарга-на-гравця-Ілля-Хард.62341/ ( ще хочу додати на тому відео яке йде 4хв по там коду 1.04 можна почути що Ілля продасть людині цього гетера за мінімалку але це також обман бо цей автомобіль не його а людини Тревіс Хард)
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 05.08.23

Останнє редагування:

Владислав Веркут

Північна Україна
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
682
Реакції
947
Бали
20
Вітаю.

Гравець відмовився повертати кошти, закріпив свою думку тим що це "РП Шахрайство". Нажаль, адміністрація не відшкодовує кошти, коли гравці які обманули інших - відмовляются їх повертати. Гравця буде покарано згідно з пунктом правил:

Махінації (від 100.000) - /pban 31-6000

Дякую за звернення.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі