Відмовлено Ілля Шелбі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матвій Ахметов

Пенсія | Ukraine GTA
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
120
Реакції
61
Бали
73
1.Нік Адміністратора:Ілля Шелбі
2.Матвій Зубкевич
3.Причина: Я був на заступнику в МОЗ Х , я пишу пану Іллі що я не зможу подати звіт тому що я думав я піду на адміна і я не давно повернувся з вітпустки , потім повернемося до початку я думав знятися я пишу йому що знімай но я потім хотів написати що ні або він мене перепитае но ні , потім я пишу поверни він каже пізно , тоді я прошу мене повернути з доганою , і ще хочу сказати що цей адмін мене допустив на 6 рівні на адмінці прошу теж розібратися в цьому !!!!
4.Докази

Ілюха Шелбі

Модератор | Північна Україна 04
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
161
Реакції
248
Бали
68
Вітаю!
1. За правилами лідерів нна посаду заступника можна з 10 рівня ( з цим згоден, але ви повинні повідомити слідкуючого про це)
і ще хочу сказати що цей адмін мене допустив на 6 рівні на адмінці прошу теж розібратися в цьому !!!!
2. З приводу цьогоо я вас трошки не розумію, так як я не набираю адміністрацю, цим займається Куратор Адміністраціїї
3. Якщо ви сказали знімати вас, я це зроблю, не потрібно кидати слова на вітер.
4. Не правильно вказаний нікнейм)

Порушень з свого боку не бачу, з повагою Ілюха Шелбі)

Останнє редагування:

Юра Дмитришин

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,356
Реакції
828
Бали
213
Вітаю, ви банально самі написали слідкуючому фразу "Знімай бо то фігня". Після чого вже міняєте свою думку коли вас й справді зняли. Порушень від слідкуючого я не бачу, ви як колишній заступник мали усвідомлювати те про що ви говорите

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі