Розглянуто Ільдар Морган / спроба зливу((( / Для ГА, ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марія Райська ♡

leader "Котики"
Реєстрування
27 Січ 2023
Дописи
143
Реакції
399
Бали
66
1. Нікнейм гравця: Ільдар Морган
2. Особистий нікнейм:
Марія Райська
3. Клан порушника: asgard
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:
Котики
5. Суть скарги:
Вітаю!

Хочу звернути увагу на вже наявий злив мого клану даним гравцем.
Ільдар має певно якусь образу на клан "Котики" та здається його улюблене слово "БЛАТ".
Почнемо з того, як Ільдар дуже настирливо добивався, щоб клану видали 3 догани та неодноразово наголошував, що клан мають ВИДАЛИТИ, бо блат !!!!! Всі скарги пише тільки чомусь для керівника.
1 скарга :

Підкресленно червоним кольором, нібито це не злив або неприязнь, а вього ОДНА скарга.
Людина похвилинно прописує таймінги, що коли хто написав на форумі, саме для того, щоб довести, що ніби був присутній БЛАТ!!! та клан має отримати догану .
Отримує відповідь, та все одно не згодний, бо має своє особисте бачення як адміністрація має розглядати скарги. Все це супроводжується звинуваченням адміністрації та постійним редагуванням скарг (можно передивитись логи форума).
Після того як попередню скаргу зачинили, Ільдар не вгамовується, та пише ще одну знов на ім`я керівника.
2 скарга :
Ільдар все ще, намагається добитись того, щоб клан отримав 3/3 доган, та був видалений, не дивлячись, на те, що йому дали повну та розгорнуту відповідь, про те, що клан вже отримав свої покарання. Знов пише про БЛАТ та, що це ТОЧНО НЕ ЗЛИВ.

Дійсно, коли це не злив, про це варто писати окремо в кожній своїй скарзі, коли ти напряму намагаєшся злити...
Сюди вже додає нібито якісь мої погрози, хоча сам розмовляє в ноці, за що НЕ ОТРИМУЄ покарання та шукає хоч якесь моє порушення як лідера, та каже що у мене обхід бану (тут можу порадити тільки вивчити правила). Та додає сюди ще скаргу на модератора яка була закрита та порушень не виявлено, але додати ж треба, там модер, щоб точно видали догану?

Саме для того, щоб злити клан та звинуватити адміністрацію скарги пишуться на ім`я керівника.
Ільдар не знає ситуації та все одно наполягає на тому, що клан все ж таки має отримати 3/3.
Можливо на цьому моменті вже очевидно злив, але це не все.

Нещодавно учасником мого клану була написана скарга на Ільдара, де він дозволяє собі використовувати термін "200" до живої людини, справедливо отримує за покарання, але звісно знов не згоден, та звісно знов бачить тут БЛАТ. Дійсно якщо тобі видають покарання за огидне висловлювання, тут точно є БЛАТ!!!!!
На своєму скріншоті Роман Дурнєв заблюрив оверлей діскорду та свій особистий баланс, що не заборонено правилами та не заважає адміністрації видати покарання.
Ільдар пише чергову скаргу на адміністріцію зі звинуваченням у БЛАТІ, та скаргу за оффтоп на Романа, в скарзі на самого ж Романа.

Намагається ввести адміністрацію в оману, нібито в слова "200" він не вклав сенс, той самий для чого це використовується, а мав на увазі зовсім інше, та наполягає, щоб Роман отримав показання за NonRP Drive , та відкрито звинувачує знов адміністратора в блаті Котиків.

Так, ти принижуєш людину в віп чаті, отримуєш за це покарання, а винен в цьому клан який написав на тебе скаргу. Це саме так і працює.

Додати до цього можу ще одну скаргу на мого модератора, де Ільдар робить не просто так наголос на тому, що це модератор.
Якщо це не злив, то я не знаю як можна це назвати.
Але згідно правил серверу, за це гравець має отримати покарання.

7.34 Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, фракції або клану
Гадаю, що варто зауважити, що деякі з цих скарг розсилались по клановим діскордам, для того, щоб туди хоч хтось поставив лайк та підтримав. Адміністрація та ми це бачили.

6. Докази (скріншот/відео): вище

7. Дата порушення: 20.02

Останнє редагування:

Діана Келлер

Неоф 01💔
Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
2,413
Реакції
1,196
Бали
213
Вітаю.

Передала на розгляд ГА/ЗГА.

Скаргу зачинено від оффтопу.

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
Вітаю.
На перший раз гравець отримає попередження, якщо дані дії будуть продовжуватись, Ільдару Моргану буде видано блокування акаунту на певний строк.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі