Розглянуто Ільдар Морган/спроба зливу/для Маттео Хомса

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ліана Горд

Шановний гравець
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
22
Реакції
36
Бали
16
1. Нікнейм гравця: Ільдар Морган
2. Особистий нікнейм: Ліана Горд
3. Клан порушника: ASGARD
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: CODEX
5. Суть скарги: Гравець під ніком Ільдар Морган (лідер клану ASGARD) вже не вперше займається навмисним зливом клану. В лютому місяці він намагався злити клан "Котики", так як його рп дружину (Тасю Морган - колишнього модератора котиків) образили. І вони разом написали безліч скарг, аби тільки клан був видалений. Прикріпляти особисті переписки з дискорду недоречно тут, але при потребі, можу надіслати докази, де модератор клану ASGARD напряму пише, що хоче злити клан "Котики".

1 скарга Ільдара під назвою
"Можливо Блат, Некомпетентність Неоф" написана на ім'я Владислава Савочкіна (тик). Цю скаргу розглядав Кирило Сьомкін, який розглянув не так, як вони хотіли, їх не влаштувала відповідь і вони написали ще 1 скаргу під назвою "Не згідний з рішенням по скарзі" (тик), і знову розписує велику скаргу про блат в сторону клану "Котики".

Марія Райська (лідер клану "Котики") написала скаргу про спробу зливу і ГА нашого серверу відповів, що гравець Ільдар Морган отримав попередження. Якщо знову буде повторюватись спроба зливу, отримає блокування. (тик) .

Вночі була судна ніч, ми розважались з кланом, не порушуючи правила судної ночі і декілька разів вбили гравців клану Ільдара "ASGARD" на що він образився і закинув скаргу за дм зз від модера, при лідері дм зз від состава (тик), звичайно він це уточнив для того, щоб клан поніс покарання. Також на відео чути , як Ільдар говорить
"та все, тут зз, хай тулять, ти не стріляй", щоб зафіксувати наше порушення (як він вважав), побачивши мене, модератора клану, яка навіть зброю з вікна не дістала говорить "харашо + догана". Скаргу відхилили, тому що там на момент судної ночі немає ЗЗ, і Ільдар вирішив знайти інший спосіб злити клан.

Він закинув скаргу за регулярні порушення від мого клану, де в самій скарзі написано "треба перевірити, щоб клан трішки зробив три кроки назад". Переглянувши докази, з 15 скарг - 7 написані на 1 й ту саму людину. Так, її могли б покарати за зловживанням правилами проекту, але це не масові порушення від клану, це масові порушення від 1 людини. Але Ільдар наполегливо досі вишукує скарги на мій клан і прикріпляє це в коментарі, щоб пришвидшити отримання догани.

Прошу адміністрацію надати покарання Ільдару Моргану, який вже отримав попередження від ГА за спробу зливу. Так як з опису його скарги і з його відео зрозуміло, що він дуже хоче, щоб мій клан отримав покарання, це і вважаємо спробою зливу (яка заборонена правилами проекту).

6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення: 31.03

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Вітаю шановний гравець

Ознайомившись з вашою скаргою та зі скаргою яку розглянула ГС Неоф., виношу вердикт:
Клан має повне право писати скаргу за масові порушення на інших клан клан. Зливу тут не побачив. Під зливом вважається: якщо гравець публікує велику кількість скарг, які в більшості випадків відхиляються слідкуючою адміністрацією. Що до зливу клану Котики від гравця, ситуація була вирішена з минулим ГА/ЗГА.

Щодо видачі попередження вашому клану, повністю згоднен з рішенням ГС.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі