Володимир Ященко
Центральна Україна | 01 сервер
- Реєстрування
- 31 Бер 2024
- Дописи
- 101
- Реакції
- 13
- Бали
- 63
1. Нікнейм гравця: Ілюха Лінкс 172343
2. Особистий нікнейм: Віктор Ростичар 177326
3. Суть скарги: я почув звуки пострілів побіг щоб перевірити що сталося і побачив особу яка бігала він нас без форми, ми побігли за ним щоб його затримати так як у нього не було замічено зброї (навіть якщо було він би відкрив по нам вогонь). Потім після того як його піймали я почав питати як його звати. Не почувши від нього ніякої відповіді я глянув його нікнейм через дії фракції, тобто через tab де потім я почав переглядати його серед списків в ЗСУ і так його не знайшов (Ілюха Лінкс 172343 вже отримав покарання за флуд однак в мене є докази і інших його порушень, також додаю те що по його словам він знаходиться в якійсь фракції).
4. Докази (Скріншот/Відео): Фото доказ порушення та Відео доказ порушення
Тайм коди:
0:47 - Ілюха Лінкс був затриманий
1:16 - Каже що він у фракції
1:26 по 3:46 - почав перевіряти чи немає його серед наших
4:20 - можна почути неадекватне слово та далі іде флуд
5:27 - образи
5. Дата порушення: 25.07.2024
2. Особистий нікнейм: Віктор Ростичар 177326
3. Суть скарги: я почув звуки пострілів побіг щоб перевірити що сталося і побачив особу яка бігала він нас без форми, ми побігли за ним щоб його затримати так як у нього не було замічено зброї (навіть якщо було він би відкрив по нам вогонь). Потім після того як його піймали я почав питати як його звати. Не почувши від нього ніякої відповіді я глянув його нікнейм через дії фракції, тобто через tab де потім я почав переглядати його серед списків в ЗСУ і так його не знайшов (Ілюха Лінкс 172343 вже отримав покарання за флуд однак в мене є докази і інших його порушень, також додаю те що по його словам він знаходиться в якійсь фракції).
4. Докази (Скріншот/Відео): Фото доказ порушення та Відео доказ порушення
Тайм коди:
0:47 - Ілюха Лінкс був затриманий
1:16 - Каже що він у фракції
1:26 по 3:46 - почав перевіряти чи немає його серед наших
4:20 - можна почути неадекватне слово та далі іде флуд
5:27 - образи
5. Дата порушення: 25.07.2024