- Реєстрування
- 27 Лип 2022
- Дописи
- 566
- Реакції
- 314
- Бали
- 68
- Нікнейм гравця:Ілюха Шелбі
- Особистий нікнейм:Анна Мерссі
- Суть скарги:Дана особа хотіла купити зброю,про що раніше написала мені в VIP чаті,я сказала шо буду вільна після контентейнерів,людина сказала що буде чекати на дорозі біля порта,підїхавши мені здалось що хтось стоїть,одразу підїхавши я вирішила це перевірити,як виявилось це була пастка,отже ми розвернулись та поїхали,люи не могли знати чи є в мене дійсно
- зброя,адже писати я можу що завгодно,вони могли мене обшукати,але цього ніхто не зробив,як тільки ми відїхали по нам був відкритий вогонь без причини,та нас було вбито,але відкривати вогонь без причини,де знаходиться інші громадяни зоборонено,також можна розглядати як ПГ,1 держ особа на 2 клановців,нас було 3 їх 4,Докази 1.Після того як ми відродились в лікарні,нас там вже чекали,та нас всіх було затримано,мене за продажу зброї,Timecode 00:05але зброю я не продавала людині,також після смерті починається нова рп ситуація,дякую особі яка пояснила це працівникам,також затримання мого соклановця за те що він помер,NonRP дії,після чого працівник Ілюха Шелбі затримавши мого ще одного соклановця,без форми,навіть якшо працювали під прикриттям то уже коли почалась нова РП ситуація,людина мала бути в формі,працівник садить людину в вертоліт,та продовжує рух,але переводити людину в вертоліті,є неможливим аже якшо шось станеться та вертоліт почне падати,особа навіть не зможе скоротитися парашутом,для збереження життя Timecode 2:18
- Після чого ми підїжаєм до НПУ, Докази 3 я просто стою так як поясню ситуацію іншій людині,так дійсно я обізвала працівника,за що готова понести покарання в вигляді муту,але це ніяк не порушення правопорядку,порушення правопорядку це бійка,погроза зброї ,чи переїхати когось,цього всього я не вчиняла,а просто стояла,та мала повне право не показувати документи,так як не було підстав для мого затримання,далі мені навіть не запропонували адвоката,документи перевіряються не біля КПЗ,а біля столику для опитування,працівник не представився,вся ситуація Timecode 03:45-05:38 та що до цього всьо по Timecode 02:05;05:26 працівник двічі збив анімацію.Прошу покарати данного працівника,за масові порушення статуту
- Докази (скріншот/відео):всі докази в Суть скарги:
- Дата порушення:на відео