Розглянуто Інформація по роботам

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Вини

Легенда Ukraine GTA
Реєстрування
9 Лют 2025
Дописи
106
Реакції
203
Бали
48
Вітаю шановна адміністрація і розробники гри.
Чому ніде немає ніякої інформації по роботах,тобто наприклад я новачок і я не знаю де краще працювати і не можу подивитися навіть інформацію по роботах оплата/надбавка за рівень вміння/кількість ікол/рогів і тд на полюванні,останнім часом змінили механіку полювання в котрий раз.Чому на прем'єрі оновлення нічого не було сказано про те що було перероблено механіку полювання,знизили ціну на лохину,чому це все гравці повинні дізнаватися самотужки,або через інших гравців,як на мене це не дуже зручно і не практично.
Прошу вас додати на форумі чи на діскорд канал тему з інформацією по роботах яка оплата/надбавка/кількість видобутку скільки треба працювати для досягнення того чи іншого рівня.
На все добре, сподіваюся на розуміння.

Ара Кунчик

Я здесь, если ты хочешь скандала
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
375
Реакції
335
Бали
123
Чел тут і заключається суть, що кожний гравець обирає собі роботу по душі, а не інформацію тобі нада. Качаєш навик роботи і дізнаєшся, а то ви всі такі дивні, все вам на тарілочці подавай.

Богдан Вини

Легенда Ukraine GTA
Реєстрування
9 Лют 2025
Дописи
106
Реакції
203
Бали
48
Чел тут і заключається суть, що кожний гравець обирає собі роботу по душі, а не інформацію тобі нада. Качаєш навик роботи і дізнаєшся, а то ви всі такі дивні, все вам на тарілочці подавай.
Ну давай расскажи как щас падают ікла/рога /шкури на полюванні навіть адміністрація не знає що вони там наміняли .

Ара Кунчик

Я здесь, если ты хочешь скандала
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
375
Реакції
335
Бали
123

Богдан Вини

Легенда Ukraine GTA
Реєстрування
9 Лют 2025
Дописи
106
Реакції
203
Бали
48
Іди качай мисливця і узнаєш, я тобі що маю все готове казати? Смішний звісно ти
Ти Ара натуральный,в мене 6 рівень мисливця до 15.04.25 падало по 6 рогів/ікл/шкур,після 15 падає то 5 то 3 і як це розуміти.Смішний звісно ти -_-

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,804
Реакції
570
Бали
253
Ти Ара натуральный,в мене 6 рівень мисливця до 15.04.25 падало по 6 рогів/ікл/шкур,після 15 падає то 5 то 3 і як це розуміти.Смішний звісно ти -_-
Вітаю. Просто в два рази зменшили кількість предметів, які випадають. Що не зрозуміло?

Богдан Вини

Легенда Ukraine GTA
Реєстрування
9 Лют 2025
Дописи
106
Реакції
203
Бали
48
Якщо змешили в два раза кількість предметів то чому мені падає по 3-5 шкур ,та і в загалі вже не цікава ця робота,дерев ще більше насадіть,і щоб листя прям від землі починалися , фінка вже ніяка в магазини полювання.
Вітаю. Просто в два рази зменшили кількість предметів, які випадають. Що не зрозуміло?

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,804
Реакції
570
Бали
253
Якщо змешили в два раза кількість предметів то чому мені падає по 3-5 шкур ,та і в загалі вже не цікава ця робота,дерев ще більше насадіть,і щоб листя прям від землі починалися , фінка вже ніяка в магазини полювання.
По-перше: ситуація з деревами досить реалістична, бо полювальники ходять полювати так само в ліс, де досить багато дерев.
По-друге: збільшився шанс на випадіння більш дорогих предметів і їх кількість. Тобто якщо у вас 6 рівень - вам може впасти по 2 предмета, 3 і так далі.

Богдан Вини

Легенда Ukraine GTA
Реєстрування
9 Лют 2025
Дописи
106
Реакції
203
Бали
48
По-перше: ситуація з деревами досить реалістична, бо полювальники ходять полювати так само в ліс, де досить багато дерев.
По-друге: збільшився шанс на випадіння більш дорогих предметів і їх кількість. Тобто якщо у вас 6 рівень - вам може впасти по 2 предмета, 3 і так далі.
Покажіть мені хочаб один ліс де дерева пускають густі гілки від плеча.Переважна кількість дерев в лісі це сосна вона гілки пускає не на рівні плечей,кущі так хай будуть ,але з деревами від плеча і нижче це брєд .

Данило Шульга

На пенсії
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
668
Реакції
353
Бали
68
На кожному рівні мисливця є шанс отримати таку кількість здобичі:

1 рівень — від 1 до 1

2 рівень — від 1 до 2

3 рівень — від 1 до 3

4 рівень — від 2 до 4

5 рівень — від 2 до 4

6 рівень — від 3 до 5

7 рівень — від 3 до 5

8 рівень — від 4 до 6

9 рівень — від 4 до 6

10 рівень — від 5 до 7

щодо оновлення ціни на лохину то про це повідомляли у Майстерні розробників (Telegram канал)

Реєстрування
6 Лис 2023
Дописи
446
Реакції
191
Бали
88
На кожному рівні мисливця є шанс отримати таку кількість здобичі:

1 рівень — від 1 до 1

2 рівень — від 1 до 2

3 рівень — від 1 до 3

4 рівень — від 2 до 4

5 рівень — від 2 до 4

6 рівень — від 3 до 5

7 рівень — від 3 до 5

8 рівень — від 4 до 6

9 рівень — від 4 до 6

10 рівень — від 5 до 7

щодо оновлення ціни на лохину то про це повідомляли у Майстерні розробників (Telegram канал)
А какая макс цена стала ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі