Відмовлено Іра Адамсон | Некомпетентний розгляд скарги | Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
1. Нікнейм адміністратора: Іра Адамсон
2. Особистий нікнейм:Олександр Набанов
3. Суть скарги:
Доброго дня,шановний Андрій.Давайте введу Вас в курс спави .
І так вночі на неділю на мене подає скаргу некий Лев Гольберд.
В обвинувачульному мені акті він прописує,що я його просто так вбив в "ЗЗ",коли той працював на дальнобої,та просто вибіг на заправку по аптечку,і коли я його побачив просто так вбив.Прикріпляє він ось це відео - Відео Лева.
Тепер пропоную детально усе розібрати.
На відео гравця вже зафіксовані його порушення,а саме

1. 6.1. “MG” Metagaming – Надсилання повідомлень, що містять інформацію з реального світу, до ігрового світу (змішування чатів).(Чого ти мене в ЗЗ вбив? ;Я хотів на х2 заробить грошей.)
2. 7.9. NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії.(Розмови після смерті).

Лише з його відео він вже мав би понести покарання мут та деморган за ці порушення.
Далі коли я побачив данну скаргу заливаю свід відкат - Відеореєстратор
Відкат починається з моментку його оск.,чому він не почався швидше?Тому,що в цей момент можна принципі бачити я стояв припаркований та нікому не мішав,та вийшов на деякий час на форум,або переглянути відкати інші,а наскільки ми знаємо GeForce Experience не записує гру коли нас в ній немає,а вона на задньому фоні стоїть.Але навіть так,є змога побачити весь обман адміністації та всю ситуацію.
Продовжимо,я займаюсь справами поза грою,та чую образи,одразу заходжу в гру,та бачу ось таку картинку,як цей персонаж ображає,далі після словесної перепалки гравець мене вдарив,що стало провокацією мене на вбивство його.
Тепер розбираємось ще детальніше :
1. З самого початку мого відео можна побачити порушення від гравця та провокацію,а саме

6.8. Образа,кривда гравців.
6.6. Надмірне вживання нецензурних слів та виразів
.
Та
7.13. Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.
Стосовно правила 7.13,то можемо чути на моєму відео 0:17 сміх та фразу "Красава,отлетай пидараса", а також на його відео фрази такі як "Убіл?" і "Отлетаешь" на задньому фоні,з чого можна зробити висновок,що це все сплановано та справді робилось з метою провокації на порушення.
Але є ще один момент,гравці напевно недокінця ознайомлені з картою "ЗЗ" та незнають що заправка це вже не ЗЗ,а тим паче у нас з його кланом війна,але це не мішає покарати гравця по правилу 7.13.
Рухаємось далі - як вже було вказано в його суті скарги, а саме - "Я працював на дальнобої вийшов за аптечкою гравець побачивши мене відкрив вогонь".
Але чомусь не вказано його провокації,а саме численні та сильні оск.,що доречі зафіксовано на моєму відкаті та початок запису фрапсу вже з того моменту як він мене вбив,тому гравець наміренно вводить адміністрацію в оману з метою викручення скарги в свою користь.

8.8. Заборонено будь-який обман адміністрації.
Також на моєму ж відкаті та його можна побачити,як людина помінялась,навіть заговорила українською після того як він включив свій бандікам.
На моєму відкаті також зафіксовані НРП дії та "МГ",як і на його же.

Виходячи з цього ми бачимо масові порушення від гравця,а саме:

6.1. “MG” Metagaming – Надсилання повідомлень, що містять інформацію з реального світу, до ігрового світу (змішування чатів).
7.9. NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії.
6.6. Надмірне вживання нецензурних слів та виразів.
6.8. Образа,кривда гравців.
7.13. Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.
Та найголовніше це - 8.8. Заборонено будь-який обман адміністрації.

За що гравець абсолютно нічого не отримав,але надіюсь отримає тут.

Виходячи з цього можна зробити чіткий висновок,що адміністатор Іра Адамсон некомпетентна зовсім,та можливо прикриває самого порушника,а можливо і "замяла" скаргу через особисту привзятість до мене,на що докази я можу надати адміністрації у особисті повідомлення,та не бажаю їх тут висвітлювати.
Також хочеться підмітити,що адміністратор сам взяв на розгляд мою скаргу,та ніхто її не заставляв їх розглядати,це до того щоб не було звинувачень - злив адміністартора,ні тут все коротно та по поличкам,показані порушення гравця,які чомусь не були замічені адміністратором.

Всім добра!

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Скарга - Тикс . Моя опра - Тик Опра порушеника - Сюда
5. Дата походження
:11.06.2023

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Адміністратор видав аокарання вірно.

Деякі зелені зони не відображені на мапі, орієнтуйтесь також на правило 7.17. Зелена зона - це будь-яке місце великого скупчення гравців.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі