Розглянуто Іра Блейс//Для Керівника!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,412
Бали
213
1. Сервер у діскорді: 04
2. Нікнейм теха: Іра Блейс
3. Особистий нікнейм (Discord): tan_i.
4. Суть скарги: Вітаю,шановний Керівник проєкту! Хочу до Вас,звернутися зі скаргою на КТП-Іру Блейс,даний КТП, заніс мене до Чорного Списку Модерації та техів,по причині "Обман Керівництва",хочу наголосити,обману ніякого не було,докази всі є,та можу надіслати в Особисті повідомлення, за її словами,Вона мені видала ЧС,тому що,я написала S.M. 04 серверу,чи можу повернутися на посаду, на що,Він мені відповів:
"Нажаль я вас не можу прийняти назад в команду. Так як вас було занесено в ЧС(чорний список модераторів) за обман керівництва. Мені дуже жаль що з вами сталася така ситуація...". Про який "Обман Керівництва" йде річ,я не розуміла,потім написала Вельмишановному КТП,та Вона відповіла: Клік , на мою думку,це не привід давати ЧС,та мені здається,що Вона має до мене особисту неприязнь ,після того,КТП мене заблокувала,не надавши конкретної відповіді. Можливо, так я була десь не права та помилялася,але це не привід давати ЧС.
Та ще,ми розмовляли з Вами,пане Керівнику в Голосовому Каналі,що деякі техи,будуть мати 2 шанс,хоча я його не побачила, чому тоді було потрібно його говорити,якщо Ви знали,що його не буде?
Чому,деякі модери,повернулися на посаду,які знаходилися в тій групі,та активно ввели там бесіду,а інші не можуть мати 2 шансу,будь ласка,дайте мені на ці питання відповідь,та прошу винести з ЧС техів та Модерації. Дякую!
(Я не хотіла писати цю скаргу,але написала,тому що,Пані Ірина,мене заблокувала,та конкретної відповіді,я не почула).

Розглядати скаргу,тільки Керівнику Проєкту та Вище!
5. Доказ: (скриншот/відео): Надам в ОП,якщо буде потрібно.
6. Дата походження: 28.02.2024

Останнє редагування:

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, так я давав всім вам пояснення що до ваших посад, та вірно ви підкреслили що буде можливість відновитися не всім людям що там знаходились.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі