Розглянуто Іра Блейс/Оскарження/ Для В. Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
111
Реакції
195
Бали
46
Нікнейм адміністратора: Іра Блейс
Особистий нікнейм: Белла Шевчук
Суть скарги: Некомпетентний розгляд скарги, своєю неуважністю вона видає покарання у вигляді 300 хв деморгану За Пг+Дм зз. Так ось у мене запитання де ДМ? Коли в мою сторону працівники СБУ навели зброю, що спричинило загрозу життю після чого був відкритий вогонь, на відео видно що СБУ відкрили вогонь першими в нашу сторону на тайм коді 0:31, та на тайм коді 0:35 видно як хтось відкрив вогонь з лівої сторони тобто з сторони перехрестя (і це були не ми так як на той час ми з находились біля автосалону з правої сторони), до чого тут я? Я мала вийти з авто і стояти дивитися чи шо? Тимпаче я в авто була не одна і вогонь не відкривала перша. У даній скарзі Тут я вказала що даний гравець Антон Гаращенко намагається обманути адм та ввести в оману, що було проігноровано Адміністратором питання для чого? Антон Гаращенко наполегливо сказав що він має докази що Такахіро Блащина знаходився в розшук питання звідки ця інформація якщо на відео не було видно ніяких процесуальних дій зі сторони СБУ та розшуку, як сказав Антон (Я можу надати докази що Такахіро Блащина був в розшуку) адміністраціїя цього не запросила.
Так я погоджуюся що тут є ПГ та готова за нього понести покарання. Та прошу перерозглянути дану скаргу.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Бац
Дата походження: 6.09.23

Останнє редагування:

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Передаю Керівництву.

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, в даній скарзі надасть відповідь Головний Адміністратор або його Заступник.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі