Авраам Гольд
Новий гравець
- Реєстрування
- 18 Лип 2023
- Дописи
- 25
- Реакції
- 4
- Бали
- 3
- Нікнейм адміністратора: Іра Блейс
- Особистий нікнейм: Авраам Гольд
- Суть скарги:
Адміністратор розглянула докази та допускає що відео зроблено з окремих кадрів. Там дуже грубе порушення з боку старшого складу клану. Тому вважаю що це упереджений розгляд на сторону знайомих, які порушили. Так на відео дуже низький ФПС, але там чітко видно порушення та відсутні будь які сліди монтажу.
Хочу зауважити що адміністратор сама пише - "Таке відчуття, що Ваш відеозапис зроблений з окремих кадрів, через це не помітно порушення." (с). Тобто це лише її припущення.
Для повної достовірності, надаю посилання на орігінал файлу відеозапису, де по мета-данним можна переконатись, що відео не було змонтовано, як допускає адміністратор.
Прошу: Переглянути рішення вказанного адміністратора, та видати покарання гравцям та клану, на яке вони заслуговують.
Оффтопом додаю. Що після цього рішення, один з порушників написав, що їм нічого не буде за це й надалі, ніби Я сам бачив чому. З цього роблю припущення що там є повне відчуття безкарності, знов таки їз за осбоистих стосунків з адміністраторами. Наголошую що це лише моє припущення, оскількі Я (поки що) доказати саме цього не можу.
Дякую зазадалегідь. Та сподіваюсь на справедливий розгляд цієї справи.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Посилання на орігінал відеофайлу: click
Посилання на відхилену скаргу с грубим порушенням старшого складу клану: click - Дата походження: 30.08.23