Розглянуто Іра Блейс / злив, омана / для спец. адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марія Райська ♡

leader "Котики"
Реєстрування
27 Січ 2023
Дописи
143
Реакції
399
Бали
66
1. Нікнейм гравця: Іра Блейс
2. Особистий нікнейм:
Марія Райська
3. Клан порушника: VOLKOV
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:
Котики
5. Суть скарги:

Вітаю.

Сьогодні на мене та моїх союзників була написана скарга від Іри Блейс за "перебування на території картелю", а потім була написана ось така скарга, але вважаю необхідним прояснити тут декілька деталей.

1. Ні в розділі
Правила проекту , ні в розділі Правила неофіційних організацій, немає жодної згадки про заборону знаходитись на території картелю!
Єдине, що вдалось нам знайти, це в
правилах проекту пункт 7.23 "Державним структурам забороняється знаходження на території бункера/картелю".
Можливо Іра Блейс процитувала якесь правило з нормативів адміністрації, бо раніше вона була на посаді адміністратора. Або друге питання, якщо такий норматив насправді десь і є, то чому тоді ми, як гравці не знаємо, що є таке правило ?

2. В тих самих
правилах проекту, є пункт 7.30 "Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум".
Не цим самим займалась Іра Блейс, коли заливала цю скаргу та записувала фрапс?
На першому
відео Іри (таймкод 0:54) Пабло Ескобар попросив скористатись аптечкою, та їм без проблем відкрили ворота. Саме цей момент Іра вирізала зі свого фрапсу, для того, щоб виставити гравців клану Тохіс у вигляді "порушників".
До чого в чаті ми бачимо провокації в чаті "как на коленях" ?
Заборони перебувати на картелі у нас немає, гравців безперешкодно пропускають на картель, знімають на відео та заливають скаргу.
Маю прохання розібратись в цій ситуації, та додати в правила неофіційних організацій заборону про перебування на території картелю іншим кланам.
6. Докази (скріншот/відео) :
Відео від учасника даної ситуації , Пабло Ескобара
7. Дата порушення: 28.09.23

Ріна Отаманова

どうぞ宜しくおねがいします 🤍
Активний гравець
Реєстрування
10 Гру 2022
Дописи
2,336
Реакції
953
Бали
247
Кожен фрапс можу надати на перевірку адміністрації, що вони не обрізані. Також хочу зазначити щодо пункту 7.30, тобто ви приїхавши на картель не зробили ніякої провокації і намагаєтесь ссилатись на те що ми вас спровокували? Смішно. Очікуємо відповідь від адміністратора.

Марія Райська ♡

leader "Котики"
Реєстрування
27 Січ 2023
Дописи
143
Реакції
399
Бали
66
Я не бачу правила, яке забороняє нам приїхати на картель, ніякої стрілянини в зеленій зоні ми не вчинили. А ось ви залили на нас скаргу, посилаючись на якесь правило про заборону нам там знаходитись.
Якщо я не помиляюсь, воно колись було, в пункті 2.7, але ці правила давно видалені.
До чого тоді ви заливали скаргу на нас, якщо ми нічого не порушили?

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
Передано керівництву

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Не думаю, що це якийсь обман, гравцю надав не зовсім достовірну інформацію, тому так вийшло.
В подальшому можливе введення такого ж правила для кланів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі