Ріна Кошеня
𝕷𝖎𝖉𝖊𝖗 𝖘𝖈𝖗𝖝𝖑𝖑
- Реєстрування
- 7 Лют 2023
- Дописи
- 229
- Реакції
- 485
- Бали
- 98
- Нікнейм адміністратора: Іра Блейс
- Особистий нікнейм: Ірінка Кошеня
Суть скарги: Мій клан отримав попередження за порушення лідера ( тобто мене), а саме ухід від рп.
Ситуація відбувається таким чином: кожного вечера у кланів проходть мп "битви за територію", за декілька хвилин до битви всі зазвичай їдуть купляти собі броню у магазин зброї (жовта зона). Даний клан Volkov (учасник якого написав скаргу) намірено приїзжає туди вже другий день підряд і розстрілює мене і мій клан на вході в магазин з метою: 1. Не дати нам можливості купити броню на битву. 2. Записати відео так зване ухід від рп.
Перед самою битвою я написала Ірі Блейз про цю ситуацію, яку я вважаю перешкодою і вона у відповідь сказала, щоб ми розібрались самі. Тобто вона знала що клан volkov навмисно це робить. Згодом на форумі з'являється скарга за ухід від рп, яку даний адмін в ту саму хвинину бере на розгляд. І видає мені покарання. Я вважаю, що покарання видано не правильно і не обгрунтовано, тому що я намірено приїхала туди купити броню і від моєї машини до мітки було 2 кроки, тому це було дуже швидко. Коли я приїхала вдруге на місці мітки входу в магазин стояла машина задля того, щоб було важче зайти в інтер'єр і у нас не було можливості купити собі броню на битву. Рахую, це перешкодою ігровому процесу, а також спроба отримати перевагу на битві за територію. На жаль, відео у мене немає. Але у мене є відео цієї ситуації від мого лиця. І на моєму відео видно, що коли я їхала ніхто не стріляв, не просив відкрити вікно, а почали стріляти, коли я вже була майже на мітці. Я, на жаль, не змогла прикріпити своє відео в ту скаргу, так як повторюсь її взали на розгляд в ту ж хвилину.
Всю цю ситуацію, я думаю, можна розцінювати як провокацію на порушення.
7.30 Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.
7.31 Заборонено позбавляти можливості пересування гравця, насильно утримувати для ООС образ, цькування, погроз та залякувань.
Гравці намірено приїзжають туди, щоб записати відео на форум. Тому що їхня битва вже на той час пройшла, і по факту перебувати там у них не було сенсу, окрім як провокувати на порушення.
Прошу перерозглянути скаргу та зняти попередження з клану, та додати за магазин зброї зелену зону.- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):скарга, відео з моєї сторони
5. Дата порушення: 31.08.2023
Останнє редагування: