Розглянуто Ірина Лінкевич/ грубий мат, Іринка Лінкевич/ офтоп в торговий чат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
81
Реакції
26
Бали
28
1. Нікнейм гравця: Іринка Лінкевич
2. Особистий нікнейм: Андрій Фурія
3. Клан порушника: scrxll
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Не знаходжусь в клані
5. Суть скарги: Почали ображати, та нецензурно висловлюватися.
6.21. Заборонено використовувати торговий чат в особистих цілях: (Реклама промокодів, спілкування, оголошення про набір в сім'ю тощо). [ мут 30 хвилин ]
6.6. Надмірне вживання нецензурних слів та виразів. [ мут 30 - 120 хвилин ]

6.21 вже порушує 2 рази.
6. Особисті докази (скриншот/відео):
Ссылка на видео:

7. Дата порушення: 29.04.2023

Ріна Кошеня

𝕷𝖎𝖉𝖊𝖗 𝖘𝖈𝖗𝖝𝖑𝖑
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
229
Реакції
485
Бали
98
Дана особа заарештувала мене, хоча я була за кермом авто, а не стріляла, а людину яка була озброєна і вбила іншу людину, просто залишив на вулиці( хоча злочинець сам до нього підійшов) під предлогом "я можу закувати лише одну людину". хіба в реальному житті таке можливо?
Дана особа будучи на високій посаді не може толком об'яснити за, що сажає в КПЗ, плутається в показаннях, спочатку пред'являє, що я "спочатку дивився коли ви начали стріляти", хоча я просто сиділа за кермом і він це знає, більш ніж впевнена, що відео у нього є.
Дана особа є співробітником НПУ Дніпра, чому тоді він катається на особистій машині по місту Харкову. Чи в харківські СБУ та НПУ неспроможні самі слідкувати за містом?
Підійшовши біля МОЗ Харкова закував мене в наручники без попередження, а лише потім почав просити паспорт, на моєму відео видно що до нього підійшов Паша Куртов, який стріляв і Андрій Фурія це знає, але просто ігнорує злочинця,хіба це по РП?
Чому такі високі пости займають люди у яких відсуня манера адекватного спілкування?
саме через таких людей, які замість того, щоб чотко виконувати свої обов'язки,а не сажати кого попало і 24\7 все на форум лити бажання грати в гру елементарно відпадає.
(відео зможу прикріпити через хвилин 15)

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
По вашому відео гравець будет покараний згідно нормативів :
Грубий мат - (/pmute 30-60 хвилин)
Образи - (/pmute 30-60 хвилин)

По скріншотам не приймається як доказ.

Не приймаються:
- Скарги у яких на скріншотах не видно часу та дати.

Іринка Лінкевич - якщо у вас є докази неправомірних дій співробітника НПУ раджу вам написати скаргу у розділ "Скарги на гравців в держ. організаціях".

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі