Розглянуто Ірочка Тоширо| Не згодна з покаранням| Неуважність у перевірки скарг| Чи некомпетентність?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Психо Бархатная

Поважний гравець
Реєстрування
6 Бер 2024
Дописи
104
Реакції
197
Бали
48
Нікнейм адміністратора : Ірочка Тоширо
Особистий нікнейм: Психо Астрид
Суть скарги : на відео можно побачити , як лідер клану зробив 2 рази DM GZ , але вона чомусь видала покарання тільки один раз. Потім ситуація з моїм соклановцем , вона йому видала DM GZ , але вибачаюсь , де було з його сторони DM GZ , якщо Антон Котик сам відкрив огонь по ньому , тобто гравець Дин Астрид може спокійно відкривати вогонь по Антону Котику. Чи , що він повинен був робить ? Дивитися ? Якщо б Антон вмів правильно забирати багом, то він забрав , а так то була стрільба через ЛКМ , урон від 3х разів явно пройшов по гравцю Дин Астрид і він спокійно може відкривати вогонь по гравцю Антон Котик. З усіма іншими покараннями я згідна , але з тими , якими не згідна я написал зверху , прошу вас ще раз передивитись ті моменти і зрозуміти , як там було. Антон Котик вже не раз порушую правила серверу , як лідер , тому прошу звернути на це увагу. А касаємо Ірочки Тоширо , то переглянути скаргу більш уважніше , та зрозуміти всю ситуацію.
Коли я запитала , скільки DM GZ отримав гравець Антон Котик , вона сказала: « на вашому відкаті за вас саме раз» , це ви мені якось пояснити можете ? Чи вона не хоче видавати покарання 2Х , так як фрапс не від той людини по якої відкрили вогонь вперше , чи я не розумію , що вона має на увазі? Грубі порушення серверу можуть приймається від 3-го лиця. Но ми ж бачимо , що інші гравці також отримали свої покарання. То я ще раз нагадую , передивитися той фрапс , та зрозуміти , що Антон Котик відкрив вогонь по Дин Астрид , на що потім Дин Астрид відкрив вогонь по Антону - так , як має повне на це право.
Докази(скріншот/відео/посилання):тик
Дата:21.06.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
Скаргу було перерозглянуто, та видано додотково покарання за ДМ ЗЗ Гравцеві Антон Котик.
Надалі подібного не трапиться, приносимо вибачення.
Розглянуто!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі