Розглянуто Ірочка Тоширо, Рафаель Тоширо, Влада Тоширо IIII Несправедливість, !!!виключно для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Felix Freudenthal

Поважний гравець
Реєстрування
22 Лип 2023
Дописи
130
Реакції
112
Бали
48
Нікнейм адміністратора: Ірочка Тоширо, Рафаель Тоширо, Влада Тоширо
Особистий нікнейм: Феликс Фрейденталь
Суть скарги:

Ця скарга стосується трішки несправедливих рішень до інших клану серверу через закривання очей на порушення від клану AstridwqFamQ та максимальне відтягування моменту видання 3/3 доган.

Отже, в чому ж суть? Суть заключається в тому, що як всі ми знаємо, то кд на зняття догани це 4 дні (96 годин) з моменту порушення від клану . Так ось, стосовно клану AstridwqFamQ та їх порушень. , як всі ми бачимо, то клан AstridwqFamQ отримав догану 19.06.2024 о 3:30 за критичне порушення правил серверу, а саме DM ZZ від модератора, і тут починається відлік 96 годин на зняття догани (до 23.06.2024 3:30) на зняття догани. Також прикріпляю скаргу, по якій було отримане це покарання. тут

Йдемо далі, далі клан AstridwqFamQ отримує ще одну догану (2/3) 22.06.2024 о 2:37 за Образу гравців від модератора клану по скарзі: тут , бо по цій скарзі модератор отримав 1 день бану, через дуже бурну свою реакцію на гравця(мого соклана), який має дефект мовлення, який виражений заїканням, так ось, модератор клану AstridwqFamQ звернувся до нього:" Та сь*би нах*й отсюда, у*бище с*ка заика ёб*ная бл*ть, ****************************************** меня"

Стосовно третьої догани в скарзі, яку залила сама ж Психо Астрид на інших гравців, забуваючи при цьому те, що сама на ньому зробила критичне порушення правил серверу, а саме: згадка рідних у негативному контексті. Прикріплю посилання на скаргу: тут Тайм-код 0:47, у цій скарзі особа, яка є модератором клану AstridwqFamQ після моїх не дуже гарних слів в її сторону сказала: "девушке своей это скажешь и детям", знаючи, що в мене 2-е маленьких дітей з наміром образити мене та моїх рідних, які до цієї ситуації взагалі непричетні. Так ось, адміністратор Ірина Тоширо, не замітила там ніяких порушень та розглянула цю її скаргу як:"Нешанобливе ставлення до гравців - /pmute 60-120" Ця скарга та розгляд скарги був 21.06.2024 (все ще не пройшло кд на зняття першої догани), далі 22.06.2024 я написав скаргу на перерозгляд скарги (ніяких пред'яв до адміністратора не було, просто прохання перерозглянути скаргу)
на що я отримав відповідь від ГА : тут

Вітаю. Гравець отримав блокування облікового запису на добу, за неадекватні висловлювання, а точніше образи гравців. та клан також отримав за це покарання
Розглянуто.

Хоча блокування облікового запису цей гравець отримав зовсім по іншій скарзі: (дивіться відсилку на отримання 2-ої догани).
Я зрозумів, що шановний ГА через свою втомленність та загруженність не дуже добре вникнув в суть скарги та дещо переплутав.

Далі я написав друге оскарження, щоб рішення ГА переглянув Спец. адмін або Керівник: тут . На цю скаргу теж відповів ГА, вирішивши не передавати дану скаргу Спец. Адміну чи Керівнику.

Тобто, зробивши деякі висновки, то можна зрозуміти, що клан AstridwqFamQ, отримав догану за ДМ ЗЗ від модератора 19.06.2024 (1/3). Далі він отримав другу догану за образу гравців від модератора клану та блокування модератора на 1 д. (2/3). Та далі він отримав догану за Згадку рідних в негативному контексті від модератора клану. (3/3)
Але незрозуміло яким чином 23.06.2024 о 17:07 цьому клану зняли догану за поперднє дм зз , але зняли її до того, як видали 3/3 доган за згадку рідних в негативному контексті, повторюсь, я робив 2 оскарження на перерозгляд ще 22.06.2024, коли КД НА ЗНЯТТЯ ДОГАНИ не минуло, а також адміністратор винесла вердикт ЗГАДКА РОДИЧІВ У НЕГАТИВНОМУ КОНТЕКСТІ (аж на 3-е оскарження) 23.06.2024 о 13:52 і відразу повинна була б написати про 3/3, але вона цього не зробила, натомість скоріше за це вона дозволила зняти другу догану, зняли її 23.06.2024 о 17:07 .

На мою думку це ряд помилок від адміністраціїї, через які клану AstridwqFamQ зійшли з рук 3 критичні порушення правил серверу від модератора клану, а саме:
1. ДМ ЗЗ (судячи по фрапсу, який заливала Психо Астрид у оскарженні, яке розглянув колишній ЗГА Жекіч Миколаївський, то події розгортались 19.06.2024 близько 2:00 - 3:00) тут

2. Образа гравців(блокування на 1 д) (порушення судячи по фрапсу від Антона Котика 21.06.2024 о 23:36) тут

3. Згадка рідних у негативному контексті. (порушення було судячи по фрапсу 21.06.2024 о 2:00) тут
Можна додати, що ці всі 3 покарання були здійснені ≈ за 48 годин і висновок сам приходить в голову, що це просто зійшло з рук клану AstridwqFamQ
ПРОХАННЯ ВИКЛЮЧНО КЕРІВНИКУ РОЗГЛЯНУТИ ЦЮ СКАРГУ ТА ПРИЙНЯТИ КОМПЕТЕНТНЕ РІШЕННЯ (на мою думку це видання 3/3 доган клану AstridwqFamQ та провести з адміністрацієї бесіду, щоб вони були б більш уважними наступного разу під час розгляду скарг та оскаржень на рішення адміністрації ( Згадку родичів в негативному контексті адміністрація помітила аж на 3 оскарження).
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): все є у суті скарги.
Дата походження: 23.06.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,331
Реакції
663
Бали
213
Вітаю.
Очікуйте відповіді керівника.​

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,198
Реакції
5,437
Бали
257
Вітаю

Скарга котру було подано від імені Феликс Фрейденталь о 03-00 не було розглянуто з особистих проблем адміністрації, в той час, коли кд попередньо отриманої догани клану AstridwqFamQ не пройшло повністю, та скаргу було розглянуто практично через пів доби, та не зовсім правильно, Після перевірки всіх факторів, які мають відношення до ситуації, а також отримання наступної догани за порушення від модератора цього ж клану, було прийнято рішення клан видалити.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі