Відмовлено Історія Владислава про розвиток життя

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Сопрано

Україна переможе??
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
737
Реакції
67
Бали
33

Мене звати Владислав , народився я 26.01.1996 року у місті Дніпро. Моїх батьків звали Антоніо Сопрано і Альона Сопрано. Вони одружилися у 1989 році. Моя родина була бідна, і я жив у поганих умовах. Батько завжди пив і бив нас, а мама працювала, щоб я не був голодним. У 3 років батько почав вивчати мене боксу, і я став трохи агресивним , тому що я іноді проігрував у спарингу з іншими людьми і мене це дуже і дуже роздражало. Я не ходив у садочок, бо в нас не було грошей. Я постійно був на вулиці та гуляв зі своїми друзями , з якими познайомився на тренуваннях по боксу. Іноді коли нас з друзями по боксу дуже щось нервувало ми могли бити дітей , через те що вони щось не так зробили , що нам не сподобалося. Мені мама казала не чіпати дітей. Я не слухав її, але батько підтримував мене. Він казав, що я стану мужиком. Коли мені виповнилося 5 років, батько припинив пити, знайшов собі хорошу роботу на велику посаду і почав заробляти гроші. Заробляли нормально, і мене відправили до школи. Я трохи хвилювався, але, все було добре. Я почав вчитися у 1-му класі. Батько відправив мене до секції Бокс, і я почав захоплюватися спортом. Але мені не були цікаві уроки.. Коли мені виповнилося сім років, мій батько помер від інсульту. Ми з мамою нудьгували за батьком. Я почав ходити до 2 класу, мені тренер сказав "використовувати силу тільки для захисту". Я не розумів його і не припиняв свого хуліганства. Я зовсім не вчився, ходив до школи, щоб пограти з хлопцями. Ми вважили , що ми круті, але нас побили хлопці із старших класів. Мене мало не вигнали зі школи, адже я був агресором. Коли мені виповнилося 12 років я почав курити електронні сигарету. Я думав стану крутішим і став залежним від сигарет. Я тоді навчався у 7 класі.. Мене вигнали з боксу , тому що я почав порушувати правила боксу і не виправлявся. Ні яка секція не хотіла мене брати в учні і я дуже засмутився.
Коли мені виповнилося 13 років, я ходив на додаткові уроки. Я почав добре вчитися і мені подобалася біологія та хімія. Думав коли подорослішаю, стану лікарем чи хірургом. Мені подобалося вчитися, і я став відмінником. Мама пишалася мною і я вперто вчився стати лікарем. Коли мені виповнилося 16 років, я здав ЗНО на середній бал. Отримав паспорт та атестат. Я вчився на 5 і хотів здати ЗНО на найвищий бал. Для цього я навчався 24/7 та кинув сигарети. Мама заробляла не дуже багато, але вона відкладала гроші кожного місяця. І в один вечір ми з мамою поговорили і подумали що нам потрібно відкрити свій магазинчик Ми думали переїхати і переїхали у Харків і знайшли хорошу квартиру в оренду.. Ми заробляли не дуже багато Мама собі купила першу машину Škoda Fabia і вчилася їздити. Коли мені виповнилося 18 років, я здав ЗНО на найвищий бал. Я дуже радів і почав навчатися у вищому медичному університеті. Мама пишалася мною і я купив свою першу машину BMW e39. Мені подобався універ, і я познайомився з Веронікою. Вона була дуже гарна, і я почав її кохати. У мене тоді був друг Антон, вони почали зустрічатися і побралися. Я почав сумувати і все ще любив Вероніку. Коли мені виповнився 21 рік, я навчався у 4 курсі універу. Я продав машину і ми мали 7 міні маркетів. Ми із мамою заробляли великі гроші. І моя мама почала хворіти і померла. Я дуже сумував і нудьгував. За весь час роботи магазину він приніс нам достатньо грошей. Так як по спадку машина мами перйшла мені , я її продав і орендував приміщення під ще 1 магазин. Я думав зробити магазин іграшок. І одного вечора мені прийшло повідомлення у Telegram. Мені написав дядько , який хотів купити магазин у Дніпрі. Ми з ним обговорили сумму і я погодився. Я продав магазин і почав облаштовувати прміщення під новий. Я закупив всі іграшки і відкрив свій магазин.. Через рік магазин працював відмінно. Всі були задовлені іграшками. Одного дня я подумав ,що мені потрібно відпочити від міського руху і купив собі будиночок у селі біля Харкова. Коли мені виповнилося 24 роки, я почав працювати лікарем, адже я так мріяв про це. Але магазин іграшок залишився у мене. Коли я вперто працював у лікарні, я став завідувачем. Мені подобалася моя посада, і я почав зустрічатися з Діаною.
Сьогодні мені 26 років. Я зустрічаюся з Діаною і насолоджуюсь життям. Магазин іграшок також працює і приносить додаткові кошти. Я продовжував працювати у лікарні на посаді Завідувача. На свої зарпплати і доходи з магазину я заробив на автомобіль BMW 750IL. Ми з Діаною після одруження думаємо полетіти закордон на медовий місяць.

Артем Реалтін

чсник проекта
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
215
Реакції
59
Бали
28
Антоніо Сопрано
звідки у вашого батька італійські корні?

і звідки у вашої матері італійське призвіще, але українське ім'я?

чому?

програвав

роздражнило

підтримував мене. Він казав, що я стану мужиком
мужиком, коли дитина б'є інших дітей? Він у вас був під алкоголем чи під наркотиками?

батько припинив пити
чому? що на це рішення вплинуло?

але нас побили хлопці із старших класів
чому? більше конкретезуйте, тим самим краще опишите характер свого персонажу.

електронні сигарету
електронні сигарети.

Я почав добре вчитися і мені подобалася біологія та хімія.
чому ви почали добре вчитися, якщо раніше ви зовсім не хотіли вчитись? чи з'явилась у вас якась мета і ви вирішили йти до неї, чи просто так почали добре вчитись?

вчився стати лікарем
вчився, щоб стати лікарем

свій магазинчик
скільки потрібно, щоб відкрити свій магазинчик? Може 2.500$ мінімум, звідки такі гроші у матері, ким вона працювала?

магазинчик. Ми

Ми заробляли не дуже багато Мама собі купила першу машину
то звідки у неї гроші після відкриття магазину?

скільки вона коштувала, щоб ви могли відразу 7 магазинчиків відкрити?

Не побачив жодної риси характеру, жодної трагічної ситуації у його житті, окрім смерті матері, але це дуже мало і не дає вашому персонажу якісь риси характеру. Окрім мети стати лікарем не побачив головної цілі на життя, не побачив страхів. Нагадаю, що є правило на попередню консультацію, зв'язавшись зі мною на форумі/в діскорді.
Відхилено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі