В очікуванні Історія одного великого життя або ЗЛО проти добра

Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
4
Реакції
56
Бали
16
Вступ

01 server

Одного звичайного вечора, ми з друзями під час роздумів, в що можна пограти, прийшла комусь ідея зайти на проєкт UKRAINE GTA, відразу не вся наша компанія проявила бажання спробувати новий український проєкт. Почали ми історію з 01 сервера. Але нас зайшло 5 чоловік грати, як зараз пам'ятаю не зрозумілі моменти гри, ну це звичайний процес акліматизації під час випробування чогось нового, протягом деякого часу стабілізувались в грі, почали по-троху донатити, якраз вийшло оновлення "Далекобійники", задонатили на фуру, 3 дні пофармили. Під час фарму я подав заявку на посаду лідера Мерії Дніпра, досвіду на той період мені вистачало, проте остання моя гра на RP проєктах була близько 7-9 років тому, прийшлось все ж таки згадувати усе, що пам'ятав, і ось, перший провал - обзвон не пройдено... І тут нам приходить геніальна ідея під назвою "Alvarez FamQ", знов задонатили, змінили ніки та все, гра йде своїм чередом, набираємо гравців у фамку та одного разу зв'язується зі мною один з тих, хто проводив обзвон на МР Д, я шокований, відписую йому, і отримую пропозицію, від якої справді було тяжко відмовитись, проте і подумати треба було гарно. Саме тут, починається лідерський термін на відкритті 03 серверу, ЗСУ...

03 server

На роздуми у нас було близько 2 годин, щоб дати остаточну відповідь, і звісно, я горів лідерськими посадами, тому я був тільки ЗА, проте не хотілось втрачати зароблені кошти на 01 сервері, мені вдалось вмовити друзів та ми переходимо на 03 сервер і знову починається нова історія!

Пишучи цю історію, згадується скільки моментів, що аж мурахи біжать ;):)

Нова історія

Після співбесіди, відбувається призначення, переживання, дробіт... пройшов перший набір на військоматі...
На плацу стою я, біля мене мій заступник та навпроти нас ще 90 рекрутів, і ми думаєм, що з ними робити, треба якось вивозити цю ситуацію, дякуючи тоді адміністрація допомогла, ми розбили бійців по групам, треба було підштовхувати гравців на підвищення, щоб вони отримувати військові квитки та розвивати інші фракції... Але уже з того періоду, наша фракція багатьом іншим не подобалась, тому що ми справді працювали, грали по 10-14 годин на добу, отримували заохочення різного типу, а інші державні організації - ні. Згодом, нам здалось, що саме лідер СБУ Х не дуже рівно дихає до нас, та справді намагається злити, караулить біля бази наших бійців, і само собою нам тоді це не сподобалось. Я зв'язався з адміністрацією, з іншими лідерами, і в решті решт, масовими скаргами та голосуванням, нам вдалось його зняти, на той період адміністрація завжди йшла на зустріч гравцям і робила все можливе аби згладити усі суперечки чи не порозуміння між гравцями проєкту. Далі отримували щоденну рутину, тренування, приймання іспитів, проведення ГРП та інших цікавих РП для фракцій, проте рано чи пізно кожен процес має властивість надоїдати. І ми почали задумуватись з приводу того, щоб займати якусь іншу посаду, щось цікавіше, могутніше, ми не хотіли стояти на одному місці.

Час, проведений на цій лідерці - це було неймовірно, я дякую абсолютно кожному, хто був поруч зі мною в той період, Ви бусінки <3
p.s. саме в той період я притягнув до себе одного генія, котрий був настільки впертий, що був Зам.Нач.Ак. ССО. на 01 сервері, відразу він не дуже хотів займатись бійцями у нас, тому що воно йому в принципі не дуже і треба було, а потім він "роздуплився" і поняв, що все ж таки у нас прикольно і з того періоду, він відстояв 1 рік на лідерках, і успішно закінчив свій термін та зараз подається на НПУ Д, успіхів Ланько(Глечик)😘

І все по новому, йдемо на наступний термін, це посада генерала Служби безпеки України м. Харків! І з цього періоду відбувається саме справжнє пекло, формування та РЕАЛІЗАЦІЯ підрозділів, котрий кожен пише в своїх пропозиціях для покращення, проте не реалізовує. У нашому СБУ працювало все, робота справді кипіла, відпрацьовували по усім незаконним діям. Практично кожного дня проводились ГРП з нашої ініціативи, я ще ніколи не бачив такої зацікавленості гравців до гри... Ми були раді абсолютно всім, як дитячій аудиторії UKRAINE GTA, так і старичкам, ми давали від себе абсолютно усе, що знаємо, проте були деякі гравці, у котрих і нам приходилось вчиться, ну а хто казав, що буде легко? Проте тяжко не згадати про клан "Montana", які дуже сильно любили нашу державну організацію, сиділи вони у нас на базі 24/7, проте я навіть не знаю, де вони більше проводили часу, в лікарні, деморгані чи в грі? Пробували ми з ними домовлятись, проте клани це чорне золото, тяжка ти людина... Уже з того періоду ми почали допомогати адміністрації з нормативно-правовою базою та іншими документами, котрі створювались, а деякі взагалі з нашої ініціативи, котрі працюють по цей день, але уже під іншими ім'ями на форумах. Час на посаді генерала СБУ летів неймовірно швидко, кожного дня були якісь двіжухи, ще й ми почали знімати ТікТоки про UKRAINE GTA, а саме про роботу фракції, актив був неймовірним, проте ніхто не вічний, і термін мій підходив до кінця, я навіть не знаю, де було легше прощатись на посаді ЗСУ чи СБУ... Мною було прийняте рішення, про переведення на посаду модератора, а посаду лідера було передано.
А ТікТоки справді тоді добре залітали, до речі))
p.s. також забув додати про чітку співпрацю з іншими державними організаціями, а саме НПУ Д при лідерстві Владислава Каряки.

Шлях адміністратора

Саме з того дня, почалась нова історія нашого життя, ми з заступником стали на посади модераторів, тут уже новий колектив, фарм репортів, створення та вирішення нових проблем, допомога та підтримка гравців. Але тоді на 03 сервері відбувалась не приємна ситуація в складі адміністрації, ті знімались, ті повертались, конфлікти за конфліктами, проте ми збирали все у кулачок та могли адекватно на холодну голову все вирішити, і тоді підійшов час до відкриття нового серверу, а саме 4го "Північна Україна". Саме в той же день відкриття мене призначають на посаду ГС Держ, а мого уже на той період друга, на посаду ЗГС Держ, проте ми не дуже хотіли витягувати те, до чого запустили фракції минулі ГС та ЗГС та в цей момент ми приймаємо рішення переходу до іншого серверу, а саме 04, ми розуміли, що могли втратити усе, що мали, але хто не ризикує, той не п'є шампанського.

04 server

Ми перевелись звичайними модераторами, котрі мали хуст та бажання до роботи і впевнено себе відчували, при відкритті були відкриті заявки на посади старших адміністраторів, ми не гаючи моменту, відразу подались, боротьба була запеклою, співбесіди, відчуття ніби то ти проходиш перший обзвін, за результатами я зайняв посаду ГС Держ(Головний слідкуючий за державними організаціями), та на посаду мого заступника було призначено Владислава Каряку. Часу у нас було обмаль. Ми за півтора дні написали нормативно-правову базу Північної України, вийшли на рівень узгодження загальної Конституції та інших документів на усіх серверах, проте не пам'ятаю чи все таки оприлюднили її на усіх серверах чи ні, на жаль... Призначення лідерів, безвилазна робота за комп'ютером, і уже через тиждень ми змогли нормально відпочити, коли всі лідери були призначені, фракції запрацювали, таблиці заповнено, що може бути краще? Ну правда було у нас одне "прокляття", за місяць ми змінили близько 8 лідерів МОЗ'у, періодами і самі там працювали разом з слідкуючими, але то уже таке...)))

Далі була не менш цікава історія, наших ГА та ЗГА було знято, колишній керівник проєкту теж пішов з проєкту, через деякий час мене було призначено на посаду ЗГА, Каряка на ГС Держ, і ми були в роздумах, хто ж стане нашим ГА. І тут мене кличуть на розмову з новим ГА, мені було дуже цікаво, що це за людина, а це був Вітьочок Миколайович, на перший погляд, мені здалось, що він не зможе бути ГА, проте як ми почали працювати разом, це було щось неймовірне, все працювало настільки круто і неймовірно, що це неможливо передати, але потім до нас було призначено нового керівника, з яким ми відразу спрацювались, потім у старшого складу адміністраторів виникали з новим керівником велика кількість непорозумінь, ми намагались боротись, проте то було не дуже ефективно, через те я, і деякий склад адміністрації були вимушені покинути свої посади та продовжувати життя звичайними гравцями, котрі боролись за справедливість, але як прекрасно кожен з читачів повинен розуміти, з автоматом проти танку - не попреш. І проєкт мав відчуття занепаду, тому що повернулись поняття панібратство, куми, брати та інше, я та такі як я, не змогли цього терпіти та час від часу намагались боритись з цим. Але як я говорив раніше про автомат і танк, то результат, я думаю, що Ви самі розумієте. Особисто я звертався до власників проєкту будучи звичайним гравцем, і кожного разу отримував відповідь, не завжди позитивну, але отримував і мене це дуже дивувало, про те, як за ієрархією власник - гравець, але зв'язок був.

05 server

Я намагався повернутись в колію, займав ще двічі посади лідера на 05 сервері, проте уже воно було зовсім не то...

Кінець існування

Мною була написана петиція, про зміну керівника, котра набрала неймовірних обертів, проте керівник розцінив це як **************************** проти нього та я був занесений до ЧСП проєкту.

Висновок

Своєю історією, я хотів донести, щоб кожен ставив перед собою цілі, навчався та нічого не боявся, кожен з Вас може зайняти будь-яку посаду, головне наполегливо працювати та не боятись показати своє "Я". У проєкта ще велике майбутнє, яке я сподіваюсь, що буде реалізовано. Дякую усім, хто був поруч, протягом цього року, UKRAINE GTA залишився у моєму сердечку назавжди, як один з цікавих випробувань у моєму житті, сподіваюсь, що колись почуємось та побачимось!
p.s. ситуацій було неймовірно багато, якщо розписувати про кожну, покладу форум) дякую!

Люди, котрим я неймовірно вдячний:
Олег Альварез
Євгеній Альварез
Алекс Альварез
Констянтин Альварез
Захар Коваленко
Григорій Густілін
Олександр Вовк
Рен Архангел
Тоні Хоффман
Денис Ланько
Сергій Коваленко
Маріша
Шампанська
Олександра Фатченко
Віктор Миколайович
Денис Рябов
Владислав Каряка
Сергій Дюрант
Сева Нестерович
Аля Архангел
Дмитро Ковалевич
Лея Архангел
Ярослав Рибальченко
Артем Скакун
Оліка Вейсс
Іван Громов
Кіра Архангел
Кабанович
Пашка Дурнєв
Міракл
Олівер

Список буде доповнюватись, якщо тему не видалять і ще когось згадаю!

11.06.2024 UKRAINE GTA 2.0

Денис Ланько

Старожила UKRAINE GTA
Блогер
Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
207
Реакції
652
Бали
98
Абзац про мене, настільки мене тронув, що я пустив слізинку згадаючи кожен день коли я вирішив піти за тобою. Це були неймовірні будні 04 серверу. Погано лише одне, що ці моменти не повернути і вони будуть просто програватися в моїй голові як приємні спогади дитинства. Дякую тобі Славік за ці приємні моменти. Люблю тебе.

Костянтин Альварез

Модератор | 05 Server
Реєстрування
22 Лис 2022
Дописи
71
Реакції
58
Бали
33
Нормас

1728754530469.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі