Сергій0789
Шановний гравець
- Реєстрування
- 14 Бер 2024
- Дописи
- 38
- Реакції
- 35
- Бали
- 21
- Нікнейм гравця: 65466
- Особистий нікнейм: 66740
- Суть скарги: Вітаю, суть скарги наступна: в мене ззаду вїхав працівник поліції, на якого я скаржуся, і тут згідно правил порушив -
3.1. Представитись, перед тим як попросити документи під час перевірки.
3.4. Проводити затримання і патрулювання тільки з напарником (у період з 21:00 до 10:00 дозволено виконувати службову діяльність поодинці). То я вже не рахував за потрібне підкорюватися, так я це вже було незаконно.3.6. Перевіряти документи, що засвідчують особу громадян, якщо є дані, що дають підстави підозрювати їх у скоєнні злочину.
2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана
Всі ці порушення ми бачимо у Відео 1 тайм код від 00:00 до 00:50
2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини. | Деморган 15-30 хвилин - тайм коди Відео 1 (1:55-2:00) та Відео 1 (3:50 - 3:57) прошу замітити, що я вів себе спокійно й причини для тайзера не було.
Далі на ВІдео 2 ми бачимо порушення моїх прав, а саме:
1.9. За прохання виклику адвоката від затриманого необхідно реалізувати його право на захист.
1.8. Усі права, а також статті, які порушив гравець, мають бути озвучені у голосовому/текстовому чаті негайно або по можливості, якщо є обтяжуючі обставини. А як ми бачимо на відео працівик не озвучив мені жодної статті яку виписав тайм код 05:34 - 06:28
2.23. Заборонено оголошувати в розшук автомобіль/громадянина без доказів або відповідних підстав. | Попередження/Догана тайм код 07:03.
Загалом працівник мені видав 3 розшуки, що то є за розшуки мені не зрозуміло, але порушення правил перетину блокпоста, це просто вже занадто, враховуючи що блокпост я не перетинав взагалі.
Так і не ознайомившись з документами цього працівника я не знаю яку посаду він займає, та як до неї дійшов, але рахую його некомпетентним та прошу видати покарання по всім статтям які порушив.
Дякую за увагу. - Докази (скріншот/відео): Відео 1 та Відео 2
- Дата порушення: 02.01.25