Розглянуто І це працівник НПУ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій0789

Шановний гравець
Реєстрування
14 Бер 2024
Дописи
38
Реакції
35
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: 65466
  2. Особистий нікнейм: 66740
  3. Суть скарги: Вітаю, суть скарги наступна: в мене ззаду вїхав працівник поліції, на якого я скаржуся, і тут згідно правил порушив -
    3.1.
    Представитись, перед тим як попросити документи під час перевірки.
    3.4. Проводити затримання і патрулювання тільки з напарником (у період з 21:00 до 10:00 дозволено виконувати службову діяльність поодинці). То я вже не рахував за потрібне підкорюватися, так я це вже було незаконно.3.6. Перевіряти документи, що засвідчують особу громадян, якщо є дані, що дають підстави підозрювати їх у скоєнні злочину.
    2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана
    Всі ці порушення ми бачимо у Відео 1 тайм код від 00:00 до 00:50

2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини. | Деморган 15-30 хвилин - тайм коди Відео 1 (1:55-2:00) та Відео 1 (3:50 - 3:57) прошу замітити, що я вів себе спокійно й причини для тайзера не було.

Далі на ВІдео 2 ми бачимо порушення моїх прав, а саме:
    1.9. За прохання виклику адвоката від затриманого необхідно реалізувати його право на захист.
    1.8. Усі права, а також статті, які порушив гравець, мають бути озвучені у голосовому/текстовому чаті негайно або по можливості, якщо є обтяжуючі обставини. А як ми бачимо на відео працівик не озвучив мені жодної статті яку виписав тайм код 05:34 - 06:28
    2.23. Заборонено оголошувати в розшук автомобіль/громадянина без доказів або відповідних підстав. | Попередження/Догана тайм код 07:03.
    Загалом працівник мені видав 3 розшуки, що то є за розшуки мені не зрозуміло, але порушення правил перетину блокпоста, це просто вже занадто, враховуючи що блокпост я не перетинав взагалі.
    Так і не ознайомившись з документами цього працівника я не знаю яку посаду він займає, та як до неї дійшов, але рахую його некомпетентним та прошу видати покарання по всім статтям які порушив.
    Дякую за увагу.
  4. Докази (скріншот/відео): Відео 1 та Відео 2
  5. Дата порушення: 02.01.25

Павло Макиха

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
1,206
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю,шановний гравець!
розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Даного Співробітника буде звільненно за масові порушення Внутрішнього статута та грубого порушення Субординації.
Гравець 65466 отримує покарання у вигляді:
тайзер без причини. - Деморган 15-30 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі