Дмитро Джокер
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 12 Тра 2023
- Дописи
- 118
- Реакції
- 77
- Бали
- 31
- Нікнейм гравця: ІD 174174
- Особистий нікнейм: Дмитро Джекер
- Суть скарги: Дивиться суть в чому полягає ситуації, я на авторинку продав своє авто другові гравця ID 203248 який загинув від неадекватного гравця. У мене не було номерів для автомобіля гравець ID 203248 з яким я знаходився дав свої щоби я міг другові продати авто Opel Cadet, а загиблий гравець ID 203248 з робив пропозицію підкинути до ближнього парк місця. Почали рух з авторинку я нагадав гравцеві ID 203248 щоби він забрав свій номер в свого друга, загиблий гравець ID 203248 почав свій рух до заправки щоби забрати свої номера на авто. Далі підходить гравець ID 174174 та починає бити авто гравцеві ID 203248 без жодних причин, а потім вбиває гравця в Зеленій Зоні. Тобто гравець ID 174174 себе почував супер героєм, оскільки нас було двоє а він один, як би не було обмеження правил в ЗЗ. Ми б могли гравця знешкодити по РП ситуації, але ми розуміли що це Зелена Зона за це можна отримати покарання. Дивиться я гадаю доказ достатній щоби покарати гравця ID 174174 , оскільки ви можете звернути увагу на чат я нагав гравцеві щоби він забрав свої номера на автомобіль в свого друга та якщо звернути увагу в загиблого гравця ID 203248 немає номерів на автомобілеві. На доказі ви можете побачити моє авто яке є продав, тобто Opel Cadet. Дивиться запис почався відразу коли гравець D 174174 почав робити порушення
Гравець ID 174174 скоїв порушення правил:
- 6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин (пояснення гравець просто підійшов без вагомої причина та почав бити авто, коли загиблий гравець хотів забрати свої номера на авто в свого друга, а далі вбивство без жодних причин);
- 6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено. (пояснення гравець ID 174174 довів гравця до не свідомого стану, оскіль загиблий гравець не розумів за що йому б’ють авто та вбивають його);
- 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин (пояснення гравець ID 174174 псував майно загиблому гравцеві, тобто вмисне нанесення шкоди автомобілеві);
- 6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин (пояснення дивиться гравець ID 174174 себе почував супер героям, оскільки нас було двоє ми б могли знешкодити гравця).
5. Дата порушення: 14.11.2024