Важливо АТ УкрЗалізниця|Рапорт на переведення до УЗ

Владислав Степанюк

Лідер УЗ на пенсії
Реєстрування
23 Січ 2026
Дописи
72
Реакції
160
Бали
78
Вітаю!
В цьому розділі можете подати анкету на переведення до лав УЗ!

Форма подачі:

Заява
Начальнику Укрзалізниці Владиславу Степанюку
Я( П.І.Б) прошу розглянути мою електронну заяву на переведення з (фракція з якої здійснюється переведення) до Укрзалізниці. Я хочу здійснити переведення по причині (Пояснюєте причину переводу). Також до цієї заяви надаю: ксерокопії необхідних документів.
Ксерокопію паспорта, ксерокопію мед.книги, ксерокопію трудової книги, ксероковію посвідчення, ксерокопію дозволу на переведення від старшого керівного складу!

Дата: XX.XX.ХХ

Підпис:

Олександр Антощук_01

Новий гравець
Реєстрування
15 Кві 2026
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
Заява
Я Олександр Антощук прошу розглянути мою електрону заяву на переведення з ДСНС др Укрзалізниці. Я хочу здійснити переведення по причині,Цікавість до Тепловозів та рейок.Також до цієї заяви надаю:Ксерекопію паспорта.

Владислав Степанюк

Лідер УЗ на пенсії
Реєстрування
23 Січ 2026
Дописи
72
Реакції
160
Бали
78
Заява
Я Олександр Антощук прошу розглянути мою електрону заяву на переведення з ДСНС др Укрзалізниці. Я хочу здійснити переведення по причині,Цікавість до Тепловозів та рейок.Також до цієї заяви надаю:Ксерекопію паспорта.
Вітаю, Відмовлено Немає Ксерокопій Документів та доказів дозволу від керівництва

Олександр Антощук_01

Новий гравець
Реєстрування
15 Кві 2026
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
Заява
Я ОлександрАнтощук прошу розглянути мою електронну заяву на переведення з ДСНС до Укрзалізниці. Я хочу здійснити переведення по причині Цікавість до Тепловозів. Також до цієї заяви надаю: ксерокопії необхідних документів.
16.04.2026

Антощу@

Вкладення

• IMG_20260416_073953_665.jpg
    IMG_20260416_073953_665.jpg
    208.5 Кб · Перегляди: 10
  • IMG_20260416_073953_665.jpg
    IMG_20260416_073953_665.jpg
    208.5 Кб · Перегляди: 9

Владислав Степанюк

Лідер УЗ на пенсії
Реєстрування
23 Січ 2026
Дописи
72
Реакції
160
Бали
78
Заява
Я ОлександрАнтощук прошу розглянути мою електронну заяву на переведення з ДСНС до Укрзалізниці. Я хочу здійснити переведення по причині Цікавість до Тепловозів. Також до цієї заяви надаю: ксерокопії необхідних документів.
16.04.2026

Антощу@

Вітаю, Відмовлено. Немає прикріпленних ксерокопій трудової\мед книг, посвідчення та доказів дозволу на переведення від керівництва

Макс Купер.

Новий гравець
Реєстрування
10 Чер 2025
Дописи
8
Реакції
2
Бали
8
Заява
Я Макс Купер прошу розглянути мою електронну заяву на переведення з ДСНС до Укрзалізниці. Я хочу здійснити переведення по причині Не подобаєтся колектив . Також до цієї заяви надаю: ксерокопії необхідних документів.
Ксерокопію паспорта, ксерокопію мед.книги, ксерокопію трудової книги, ксероковію посвідчення, ксерокопію дозволу на переведення від старшого керівного складу! всі данні передаю тут: https://postimg.cc/gallery/TKbv2G3

Дата: 19.04.2026
Підпис: М.Купер

Владислав Степанюк

Лідер УЗ на пенсії
Реєстрування
23 Січ 2026
Дописи
72
Реакції
160
Бали
78
Заява
Я Макс Купер прошу розглянути мою електронну заяву на переведення з ДСНС до Укрзалізниці. Я хочу здійснити переведення по причині Не подобаєтся колектив . Також до цієї заяви надаю: ксерокопії необхідних документів.
Ксерокопію паспорта, ксерокопію мед.книги, ксерокопію трудової книги, ксероковію посвідчення, ксерокопію дозволу на переведення від старшого керівного складу! всі данні передаю тут: https://postimg.cc/gallery/TKbv2G3

Дата: 19.04.2026
Підпис: М.Купер
Вітаю, Схвалено! Вам буде присвоєно звання Помічник Машиніста [3]

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі