Розглянуто АФК адміністрація

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Алах

Козак
Реєстрування
6 Тра 2026
Дописи
23
Реакції
9
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Юрій Гриненко 141839
2. Нікнейм порушника: Вся адміністрація
3. Суть скарги: пряма Чому коли я пишу в репорт адміністрація відповідає опишіть проблему, звертіться на форум, узнайте інформацію самі, чому на формум не скидуете відео докази факт порушеня гравця де помощь от адміністрації адміни должні помагать ігракам якщо ім пижуть прохання в репорт наказувать гравця за їх порушеня а не так що я пишу в репор або мої друзя а ім адміністрація відповідає або узнайте інформіцію самі або зверніться на форум даже ось приклад на днях визиваю адмінітрацію пишу в репорт дм без причини підключається 2 адміністратора і начинають слідить за мной і за гравцем який порушує правила сервера потім він убиває і адміністрація нічого з цим неробить пишу а де тоді від вас помож а виж в репорт ну подайте скаргу на адміністрацію так нах витоді начинаете слідить якщо серівно не помагаєте даже ще одна ситуация пишу в репорт застряг а ну я жду 1 час і іток здаствуйте ну вам помощі не треба ну і все бб і де тут помощ? ну цеж абсурд неправда? думайте!!!!! От чесно кого я реально з нормальной адміністрациї встрітив це Надін Арквейл самий адекватний адміністратор!

Надін Арквейл желаю вам надін щоб ви стали на должность ЗГА удачи!!​

4. Доказ порушення (скриншот/відео):тут: ------​

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
465
Реакції
313
Бали
123
Вітаю.
Переглянувши вашу скаргу, надаю пояснення.
Наразі адміністрація контролює дотримання правил оформлення звернень у репорті.
Витяг із відповідних правил додаю нижче.
Звертаємо увагу! Адміністрація вправі відмовити в видачі будь-якого майна/ігрових цінностей/нерухомості/транспорту/здоров'я/ремонту тощо, що може порушити канони RP (є винятки).
- заборонено вживання ненормативної лексики; | Мут
- заборонено ображати гравців / адміністрацію; | Мут / Бан
- заборонено писати в репорт, використовуючи caps; | Мут
- адміністрація не видає будь-які матеріальні блага(ігрову валюту, рівень, майно, авто), вважається як offtop; | Мут, якщо декілька разів
- адміністрація не телепортує / перевертає / ремонтує транспортні засоби гравців без вагомих причин; | Мут, якщо декілька разів
- адміністрація не звільняє гравців із фракції / організації; | Мут, якщо декілька разів
- заборонено неповажливе ставлення до адміністрації в репорт. | Мут / Бан
Наприклад: "Алло, ти шо попутав", “Шо ти робиш, закруто на адмінці?”, "Ти швидко ТП сюда, я сказав", "Хелп швидко, ти поняв?", тощо
- заборонено масовий спам у репорт по однієї і тієї ситуації / проблеми з боку складу фракції / організації / друзів; | Мут
- адміністрація не розголошує інформацію щодо ігрового процесу, в рамках якого гравець повинен прийти до цієї інформації самостійно.
- заборонено писати повідомлення не на тему ігрового процесу в репорт (offtop). | Мут
- заборонений тролінг адміністрації, у будь-якому прояві його. | Мут / Бан
- звернення в репорт має бути максимально інформативним та зрозумілим, інакше такий репорт може бути відмовленим без пояснення причини
.
Щодо ситуації з DM: адміністратор міг прибути вже під час активної фази подій, через що не мав можливості побачити повну картину ситуації, зокрема можливу провокацію або іншу IC-причину для відкриття вогню.
Саме тому адміністратор прийняв рішення відправити вас на форум для подальшого розгляду ситуації та перевірки обставин порушення.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі