Схвалено Абсолютне знущення над людьми! "Поліцейський" полює на людей і саджає, бо так йому хочеться!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Новінський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
124
Бали
46
1. Ваш нікнейм: Павло Коломойський
2. Нікнейм порушника: Марік Овфанатей ( 101310)
3. Назва організації порушника: НПУ Києва (звання
4. Суть скарги: Я сьогодні тільки зайшов в гру стою навпроти НПУ К в афк, взагалі нікого не чіпав, чую звук кайданок, до мене просто підбігає Марік Овфанатей ( 101310) і заарештовує, я просто в шоці. Він веде мене до відділку, я питаю причина затримання і просто треш, він цинічно і абсолютно неприховано каже просто так йому просто скучно. Далі він повів мене в кімнату для допитів, я йому казав не один раз викличи адвоката, він просто проігнорував. Далі він виписує менні статтю за хуліганство і посадив на 15 хвилин. Після цого, коли термін сплив я хотів їхати посправах, я ще навіть з відділку не вийшов, він підходе вдруге, кафає і знову веде за собою. Він мені посвідчення свого не показав, причини затримання не сказав і скористатися своїм правом на адвоката теж. Цей безпрідельщік повів мене до клітки, тільки цього разу прилипив мені статтю на 59 хвилин за застосування насильства щодо представника влади і я знову сидів, хоча мені треба було терміново їхати по справах. Це адекватно взагалі?? Скільки ще терпіти цей безлад?? Зі мною в камері сиділи ще три людини, Доценко Даня Макс Фреско і Кевін Маклауд, яких він посадив просто так, бо йому хочеться. Чому люди мають терпіти цей "безпрідел" повну безкарність і чому таких осіб взагалі на роботу беруть??? Люди заходять пограти, а не щоб їх кафали кидали в в'язницю. Йому адміністратор видав попередження але цього взагалі недостатньо. Я вимагаю цього мента повністю звільнити і занести до ЧС, щоб він коли вийде не міг далі полювати на людей і я вважаю що він не є адекватним, тому НПУ такі як він представляти не повинні!!
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Безпрідел1 Безпрідел2
6. Дата порушення: 28.11.2025

Юліан Романович

Модератор | Північна Україна
Реєстрування
20 Вер 2022
Дописи
61
Реакції
16
Бали
13
Вітаю!

Переглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Немає повного відео доказу, але то що є на відео доказі це порушеня правил затриманя а саме:
5. Повідомити особу про причину затримання, а також обовʼязково зачитати права "Ви маєте право зберігати мовчання, все що ви скажете може бути використано проти вас в суді, ви маєте право на один телефонний дзвінок та на адвоката. Правова допомога державним адвокатом надається безкоштовно. Якщо вам потрібен адвокат його буде запрошено до НПУ"
Але нажаль гравець Марік Овфанатей вчора звільнився з НПУ!

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі