Відмовлено Автобіографія Павла Скоррупка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Скоррупко

03 Східна Україна [МОЗ|ГВ ЕМД] (Фельдшер з МНС)
Реєстрування
24 Жов 2023
Дописи
5
Реакції
51
Бали
18
Вік
26
Автобіографія​

Я, Павло Скоррупко, народився 31 грудня 1999 року у м. Харкові, українець шляхетного козацького роду, громадянин UKRAINE GTA. З вересня 2005 по червень 2014 року навчався у Харківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступнів №26, яку закінчив з золотою медаллю. З вересня 2014 по червень 2018 року навчався у Харківському обласному фаховому медичному коледжі за спеціальністю 223 "Медсестринство" спеціалізація "Лікувальна справа" кваліфікація "Фельдшер". З вересня 2018 по травень 2023 року навчався у Харківському національному медичному університеті за спеціальністю 222 "Медицина" спеціалізація "Лікувальна справа" кваліфікація "Лікар-магістр", який закінчив з червоним дипломом. У жовтні 2023 року під керівництвом Головного лікаря пана Олександра Пулі пройшов інтернатуру, та працював в Харківській міській лікарні №1 у відділені "Швидкої медичної допомоги" (ШМД), а на початку 2024 року під керівництвом Головної лікарки пані Іри Білої, працював у Міській клінічній лікарні UKRAINE GTA м.Дніпра та м.Києва на посаді "Заступника Головного лікаря". Для подальшого розвитку у своїй медичній кар'єрі, не обрав посаду Головного лікаря, як обирають всі заступники, а перевівся до Верховної Ради України у Міністерство Охорони Здоров'я, на посаду "Міністр Охорони Здоров'я України". З 2025 року знову працюю у лікарні у відділенні Екстрена медична допомога" (ЕМД), під керівництвом пана Владислава Звичайного. Професійно займаюся легкою та важкою атлетикою, плаванням, гарно граю у шашки та шахи, маю звання Майстера спорту зі спортивно-бальних танців, добре малюю. Не у розшуку, паління цигарок, алкоголь, наркотики не вживаю, до кримінальної чи адміністративної відповідальності не притягувався.​

16.01. 2025 р.
З повагою, _П.С._ ( Павло СКОРРУПКО)​

Останнє редагування:

Влад Ампер

Адімінстратор | 03 серверу
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
380
Реакції
80
Бали
33
Вітаю Шановний Гравець!
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі