Відмовлено Авто біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Жов 2022
Дописи
14
Реакції
1
Бали
3
в 18 років пішов служити в зсу за контрактом потім як дослужився до ст.солдата звільнився через те що була травма ноги, хотіли вбити баньдіти тому що я був дуже завзятим та був проти бандетизма, знаю деякі мови а точніше Китаюську її я знаю з дитинства бо моя бабця була з Китаю і ще знаю Англійську її я вчив понад 7 років та Бельгійську проживав в Бельгії довгий час, раньше служив в рядах НПУ звільнився по ЗВР, друзі прозвали мене китаїза а дівчина Китаїцьком маю машину хонда цивик, квартиру в харькові та мотоцикл Kawasaki nindza,раньше був Руфером та Сталкером пролізав цілих 23 рази в зону але на 33 раз мене зловили та посадили на п`ять років на зоні я познайомився з своїм другом Владиславом його ще називали ПУГАЧ бо багато кого запугав до смерті, поки я ніде не служу зараз займаюсь перекупом машин,мотоциклів,квартир та всякого барахла, люблю ходити до барів та віддихати з друзями, є брат звати його Владислав Китаєв йому наразі 33 і він служить в СБУ Харькова знаю моя жизнь не дуже цікава але вона крута

Фін Шелбі

Козак
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
98
Реакції
7
Бали
8
Доброго вечора шановний гравець!
Переношу вашу тему в інший канал

Дмитро Кущовка

Східна Україна l Папа
Реєстрування
14 Лип 2022
Дописи
599
Реакції
115
Бали
46
Дуже мало інформації, раджу прочитати правила написання біографії.
Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі