Схвалено Ага Гастіан | Масові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимуріо Мафіозі

Новий гравець
Реєстрування
27 Січ 2023
Дописи
16
Реакції
3
Бали
3
1. Нікнейм лідера / заступника: Ага Гастіан
2. Особистий нікнейм: Артем Мафіозі
3. Суть скарги: Тільки вийшов з КПЗ, за мною зразу побіг цей лідер, я зупинився спитатися навіщо він за мною біжить, адже я не в розшуку, він зразу затримав мене. Потім взяв машину, і повіз мене з свої співробітником за місто(нон рп драйв), потім почав мені погрожувати, що якщо я ще раз зайду на їх територію, я довічно буду сидіти у КПЗ, тоді коли я спитав чому я не можу туди заходити, він відповів "так захотілось".Сказав що він бед коп хоча це не так. Після чого спитав свого співробітника, що мені зробити, на що той сказав відрізати палець. Потім далі погрожував. Я питав де я знаходжусь в орієнтуванні, він мене повіз в СБУ. Потім довго балакали з СБУ, і по факту прийшов здається підполковник СБУ Дніпра Олексій Хоффман і сказав що я в орієнтуванні, хоча інші співробітники казали, що мене в орієнтуванні немає. Після чого відвіз мене у відділок і посадив в КПЗ.
4. Особисті докази (скриншот/відео):
ТИК
5. Дата походження 12.05.23
Тайм-Коди:
0:07 -Він мене затримує.
0:19-Каже про якесь не існуюче орієнтування.
1:56-Бере машину і везе мене за місто.
2:20-Кажуть шо везуть мене в ліс.
2:59-Нон рп драйв.
3:07-Погрози.
10:17-Приїхали до СБУ.
11:31-Звідки лідер знає моє ім'я якщо він навіть не дивився мій паспорт.
14:05-Працівник СБУ каже що я не знахожусь в орієнтуванні.
15:12-Працівник СБУ також каже що я не знахожусь у розшуку.
16:23-Заблокував голосовий чат без відігровки.
18:58-Лідер каже працівнику СБУ мене не арештовувати, навіщо тоді було мене затримувати?
19:23-Ще одні докази що лідер своїм новеньким працівникам нічого не розповідає та нічого не вчить що де і коли.
22:19-Фраза кататися їдем адекватна?
22:39-Нічого не відігравши підполковник СБУ каже що я в орієнтуванні. Одразу виlно що це не підстанова правда?
23:12-Лідер відмовляється показати відеофіксацію того що я напав на співробітника поліції.
24:11-Чуємо фразу діти хоча по рп я повнолітній громадянин.
27:18-Лідер садить мене в машину та відвозить в Нпу м.Дніпро.
27:22-Знову Нон рп драйв.
27:26-І ще раз Нон рп драйв.
28:43-Відеодоказ обривається із за нестачі пам'яті після того він мене посадив в кпз.

Роман Дрогба

Слава Україні!!!
Реєстрування
20 Лис 2022
Дописи
133
Реакції
58
Бали
28
Вітаю!!! Розглянувши надані вами докази повідомляю Вас про те що з лідером буде проведено бесіду, а також лідер отримує
дисциплінарне стягнення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі