Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
1. Нікнейм гравця: Адамс Набанов
2. Особистий нікнейм: Лейс Родаріо
3. Суть скарги: Знаходиться в патрулі один на такому званні
4. Особисті докази (скриншот/відео): Тут
5. Дата порушення: 11.04.23
Вітаю шановні! Я Полковник НПУ м. Харків Детально розглянув відео - що надав громадянин.
По перше, відео не повне.
По друге мій підлеглий ніс бойову службу в 06:00 ранку.
Поліцейські вели спільне патрулювання разом із іншими співробітниками ДКВС і не тільки.
Все це чудово видно на данному відео.
Всі інші працівники були поряд і все контролювали по спец звязку.
В мене саме питання - тільки до громадянина.
Який чудово розуміє що він в розшуку. І якщо покаже докумети на вимогу працівника Поліції - то в ході перевірки по базі данних
Буде виявлено "РОЗШУК" та громадянин буде заарештованний і доставлений у відділок Поліції.
Алеж ні.... Він почав ухилятися на вимогу працівника Поліції - Що передбачає собою ст.1.8 Непідкорення. А потім взагалі почав зачитувати лекції - працівнику Поліції який знаходився при виконанні своїх службових обовьязків.
_ Громадянин, хто вам дав такі повноваження? Якщо ви інструктор із плаваня - прошу не виносити в загал ваші знання.
тимпаче до моїх професійних працівників Поліції.
_ P.S Порушень зі сторони свого працівника не виявив.
А от громадянина треба притягнути до Кримінальної відповідальності.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.