Зачинено Адам Грінвуд // неправильний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
42
Реакції
34
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Віталій Епштейн
2. Нікнейм адміністратора: Адам Грінвуд
3. Суть скарги:1. Данний адміністратор виніс вердикт на скаргу гравця та виніс мені покарання в виді тюрьми на 165 хвилин, на відео немає ні того як його хтось закинув в стяжки, де його хтось пограбував. Також в вердикті є багоюз, цікаво де там багоюз? На відео є тільки те, що гравець сидить в машині, там де його дістали і я його віддвинув під руку, дуже хочу взнати де адміністратор взяв таку цікаву інформацію. Тобто гравцю просто повірили так скажем на слово. Адміністратору начхати на логи, на відео та що на ньому взагалі є, гравець написав шо ай ай ай мене кафнули дайте йому покарання, а адміністратор видав. Також як адміністратори люблят відповідати в скаргах - ситуація не повна перезалийте скаргу з повною ситуацією

2.3 заборонено одягати стяжки в зеленій зоні - на відео нема того там де саме я одягнув стяжки, по такій логіці мене можуть кафнути і я скажу шо це любий прохожий, йому видадуть покарання?

2.4 заборонено одягати стяжки без рп - а на відео взагалі є фрапс де на нього їх надягають?

2.5 заборонено одягати стяжки для перешкоджання грі - те ж саме, на відео є момент де його кидають в стяжки?

6.38 багоюз - де там взагалі
багоюз?

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№6142-Пограбування-но-щось-пішло-не-так.411645/post-1632264
- це відео прикріплене до скарги, там де абсолютно нічого немає
5. Дата порушення: 13.06.26

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
977
Реакції
618
Бали
153
Вітаю
Зачинено по проханню автора!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі