Розглянуто Адам Квенті✌️✌️✌️

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Бумер

Мій шлях — мої правила.
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
203
Реакції
108
Бали
48
Вік
15
1. Ваш нікнейм: Влад Бумер
2. Нікнейм адміністратора: Адам Квенті (Згс-неоф)
3. Суть скарги:

Звернення до Головної Адміністрації

Вітаю, шановна Головна Адміністраціє

Хочу звернутися з проханням повторно переглянути мою скаргу на гравця Назар Риит.

Після подання скарги її розглянув адміністратор Адам Квенті. За результатами розгляду нам обом було видано покарання у вигляді муту. Стосовно покарання, яке було видано мені, я все розумію та погоджуюся, оскільки також порушив правила під час словесного конфлікту.

Однак у своїй скарзі я окремо звертав увагу на те, що гравець Назар Риит під час конфлікту згадував мою матір. Незважаючи на це, йому також було видано лише мут, хоча, на мою думку, такі висловлювання повинні розглядатися окремо.

Хочу також зазначити, що це вже не перший подібний випадок з боку цього гравця. Декілька днів тому я вже подавав на нього скаргу за аналогічне порушення, яку розглядав Микола Дайшенко. Тоді гравець також отримав лише мут. Тобто він уже неодноразово допускає згадки рідних, але більш суворого покарання так і не отримує, через що продовжує таку поведінку.

Саме тому прошу повторно переглянути скаргу та врахувати повторність порушень з боку гравця Назар Риит. На мою думку, у цьому випадку доцільно застосувати більш суворе покарання, передбачене правилами, зокрема блокування акаунта за неодноразові згадки рідних, якщо це відповідає чинним правилам проєкту.

Дякую за приділений час та сподіваюся на об'єктивний повторний розгляд ситуації.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
Скарга -яку розглядав Адам Квенті.
Минула -Скарга на гравця (розглянув Микола ДАйшенко).

5. Дата порушення: 18.07.2026

Також хочу звернути увагу на скріншот на якому видно -
Що даний гравець є Модератором Клану і коли він отримав покарання.
Клан покарання не отримав за правилами чомусь Дата скріншоту є.
1784387301723.png

З повагою Влад Бумер

Слава Україні!!.
Героям Слава!!.

Адам Квенті

ЗГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
838
Реакції
357
Бали
123
Вітаю, Скаргу буде перерозглянуто
Очікуємо відповіді від ГА \ КА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі