Розглянуто Адам Квенті//Для Головного Адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Travis Scott♡

I always come back.
Реєстрування
25 Лис 2023
Дописи
512
Реакції
150
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Джоні Кентакі [9591]
2. Нікнейм адміністратора:Адам Квенті
3. Суть скарги
:Вітаю шановна Ксенія, пишу на рахунок байдужості ЗГС Неоф до його обов'язків. Позавчора я написав скаргу на гравця за ДМ ЗЗ після чого, даний гравець почав зі мною листування на форумі. В цій переписці цей персонаж почав мене провокувати та неадекватно розмовляти. Я вирішив написати скаргу на нього ще один раз але уже за порушення Правил Форуму, цитую вердикт ЗГС Неоф на цю скаргу: "До форумного акаунта гравця застосовано покарання у вигляді блокування за порушення правил форуму" але прошу зауважити що адміністратор не написав пункт за яким був покараний гравець. Проходить близько 1 година після того як скарга була розглянута, і я пробую зайти на форум, на форумі я бачу що мій аккаунт було заблоковано. Після чого вирішую написати в Discord цьому ЗГС із запитанням за що був заблокований мій форумний акаунт, під час нашого діалогу я ввічливо пояснював ситуацію та пробував переключитися на ту саму хвилю з адміністратором, прошу зауважити що адміністратор не знає правил форуму так як він мені сказав що, цитую «провокація на форумі немає такого правила», я вважаю це дуже не професійним та неправильним не знати правила форуму на такій високій посаді. Виявилось що в нашому діалозі, Адам прийняв мене за гравця «Дмитро Гончаренко» та відповідав на мої питання в дуже нерозбірливому та непрофесійному стилі, також він додав що узгоджував рішення разом із ГА 🤔 Коли ми вияснили що я ніякий не Дмитро Гончаренко, а той хто написав ту саму скаргу, П.Квенті сказав що покарання було видано тільки Дмитрові, і сказав що про причину мого покарання він не знає. Після того як я попросив у нього дізнатися деталі у ГА, він сказав що написав їй та жде відповіді, також зразу від себе додав, цитую «можливо ГА і від вас побачила порушення.» та коли я спитав який пункт я порушив він відповів «4.1», таке враження ЗГС неоф десь літає у своєму світі, тому що пару повідомлень назад, він зазначив то що «провокація на форумі немає такого правила». Від себе додаю що я не порушував ніяких правил та дуже старався бути добрим до гравця.Під час очікування відповіді ГА, я щоб проявити свою ввічливість хотів дізнатися реальне імʼя П.Квенті запитавши «Вас Адам звати?» на що отримав відповідь яка звучала так «Де». Окей подумав я і вирішив що розжую йому це питання до рівня 1+1, написавши «Як до вас звертатися?» на що получив відповідь «Ну до мене Адам», не знаю кого він ще побачив між нами щоб добавити «ну до мене». Це ще раз свідчить про те що адміністратор десь літає у своєму світі. Маю кілька зауважень, якщо Адаму Квенті ЗГС неоф так важко даються такі легкі питання на які він не може сформулювати нормальну відповідь, то як він має розглядати скарги та нести відповідальність за Неоф розділ? Хороше питання, так? Але це не все, ідемо дальше)
Після 20 хвилин я получив відповідь від Адама яка звучить так «Блокування знято, не тому було видане блокування», після чого я сказав що я так і знав і вирішив подякувати, але я не почув ніякого вибачення ні від П. Квенті ні від ГА, і мене це дуже засмутило😢.
Я в ніякому разі не бажаю зла нікому, в даному випадку Адаму, але якщо він не може виконувати свою роботу якісно то пора задуматися та прийняти якісь певні рішення. Хочу справедливості і також пробачення за помилку ГА та ЗГС неоф, тому що як би я не звернувся ви б її не виправили. Дякую!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
клац

5. Дата порушення:07.08.2026

Останнє редагування:

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,592
Реакції
847
Бали
253
Вітаю

У даній ситуації це не була помилка адміністратора. Помилка сталася з мого боку.
На момент розгляду в мене одночасно були відкриті ваш форумний акаунт та акаунт гравця, який вів з вами переписку. Через це блокування було помилково застосовано не до того акаунта.
Після виявлення помилки блокування було одразу скасовано.

Приносимо щирі вибачення за незручності, яких вам завдала ця ситуація. Дякуємо за те, що звернули нашу увагу на помилку. Надалі будемо уважнішими, щоб подібні випадки не повторювалися.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі