Відмовлено Адам Квенті | Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Бер 2025
Дописи
77
Реакції
49
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Павло Міцний (95430)
2. Нікнейм адміністратора: Адам Квенті
3. Суть скарги: Не згоден з рішенням видати мені PG. На записі зі скарги мені заруїнили автівку. + поки я в ній сидів - я не бачив нікнейми DMщиків. Вийшов з авто, тільки, що б побачити ніки. Навіть, з відео чути, як я риторично запитую в товариша у дс: "А ну, що це за "герої"?" + як тільки я побачив їх ніки - я зупинився, дав розстріляти. І я так майже завжди роблю. Перевірте иньші скарги за DM від мене. Якщо в мене нема шансів, як тут, я даю себе розстріляти, аби не порушувати правило PG. До того ж ПГ - це порушення Role Play канонів, а тут я відштовхувався від ООС причини - системно ніків не бачив (на відео перегляньте). Та і сам DM від порушників за РП якусь ситуацію тут кваліфікувати не можна. PG від себе не бачу, з рішенням не згоден.
P.s Звиняйте, що душню за ці 15 хв, але тут чисто на майбутнє, що б розуміти/ли що таке PG і як воно проявляється, а що ні
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): *тут*
5. Дата порушення: 11.07.2026

Останнє редагування:

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,349
Реакції
702
Бали
253
Вітаю
На відеодоказі видно, що по вам було відкрито вогонь, ви почали бігти в напрямку озброєних гравців, фактично назустріч зброї. Такі дії розцінюються як порушення правил PowerGaming.

Те, що ви згодом зупинилися, не скасовує вже допущеного порушення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі