Розглянуто Адам Квенті

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тіма Бумер

Поважний гравець
Реєстрування
6 Лют 2025
Дописи
106
Реакції
100
Бали
177
1. Ваш нікнейм та ID: 91316
2. Нікнейм адміністратора: Адам Квенті
3. Суть скарги: --
Я хочу подати скаргу на адміністратора Адама Квенті. Даний адміністратор закрив усі мої скарги, вказавши причину, що вони нібито були написані не за формою.
Проте я не погоджуюся з цим рішенням, оскільки у своїх скаргах я вказував необхідну інформацію та окремо зазначав, щоб нікнейм порушника був видно на відеозаписі. Тобто я намагався оформити скарги відповідно до встановлених вимог.
Я не розумію, чому адміністратор просто закрив мої скарги з причиною «не за формою», не вказавши конкретно, який саме пункт форми я порушив і що саме потрібно було виправити.
Прошу ГА/ЗГА перевірити дії адміністратора Адама Квенті, переглянути мої закриті скарги та встановити, чи дійсно вони були оформлені не за формою.
Якщо в моїх скаргах були якісь помилки, прошу чітко вказати, що саме було оформлено неправильно, щоб надалі я міг правильно подавати скарги.
Також прошу звернути увагу на те, що масове закриття моїх скарг без конкретного пояснення перешкоджає мені нормально оскаржувати порушення інших гравців.
5. Прошу:
Перевірити всі мої скарги, які закрив Адам Квенті.
Перевірити правильність його рішення.
Вказати, який саме пункт форми я порушив.
У разі неправомірного закриття — переглянути рішення по скаргах.
Провести перевірку дій адміністратора.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): -
5. Дата порушення: Сьогодні

Адам Квенті

ГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
1,638
Реакції
564
Бали
409
Вітаю!
як скарга на моє ім’я хочу надати свої пояснення.

Шановний гравець, звертаю вашу увагу на те, що нещодавно були оновлені правила подання скарг. У поданих вами 5 скаргах не було зазначено ні нікнейму гравця-порушника, ні його ID.

Адміністрація не може повноцінно розглянути скаргу та встановити, щодо якого саме гравця висунуто звинувачення, якщо ця інформація відсутня у самій скарзі.

Так, на наданих вами фото або відеозаписах адміністрація може побачити факт можливого порушення. Проте це не скасовує вимог до оформлення скарги. Під час її подання необхідно обов’язково вказувати нікнейм або ID гравця-порушника, щоб адміністрація могла чітко ідентифікувати особу, щодо якої проводиться перевірка.

Ваші скарги були відхилені саме через недотримання встановленої форми подання, а не через відсутність факту можливого порушення.

Причина відмови була вказана відповідно до пункту 3.17. Скарга оформлена не за встановленою формою.

У разі повторного подання скарги прошу звернути увагу на актуальні вимоги до її оформлення та обов’язково зазначати нікнейм або ID гравця-порушника.

Дякую за розуміння.

Очікуємо відповіді від ГА/КА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі