Зачинено Адам Келон// Посадив не ту людину.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Козирний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
86
Реакції
54
Бали
33
1. Нікнейм гравця: Адам Келон
2. Особистий нікнейм: Артем Козирний
3. Суть скарги: Мого соклановця пов'язали. Я як модератор клану пішов розбиратись, чому і за що? - Підхожу кажу зачекайте, щоб запитати по якій причині садять мого соклановця, а поліцейський просто бере мене, без наручників і ніякої відігровки, він мене навіть не ловив, а просто взяв і посадив. Потребую вийти на свободу, бо сиджу тут навіть без того що мене ловили.
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 31.03.2023

Ніхто

Новий гравець
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
12
Реакції
3
Бали
3
Сталася помилка ви підійшли близько коли було затримання я садив його в КПЗ. І система вибила не його а вас.

Артем Козирний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
86
Реакції
54
Бали
33
так дивитись треба, я розімію звичайно але ви навіть не захотіли слухати що я вам казав -зачекайте. Хотів спитати чому а ви просто заігнорили

Ніхто

Новий гравець
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
12
Реакції
3
Бали
3
Ну я ж не повинен був казати вам. Ви простий громодянен.

Ніхто

Новий гравець
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
12
Реакції
3
Бали
3
Тембільше ви підйшли коли я вже відкривав КПЗ. Ви думаєте я дивився в чат???

Ніхто

Новий гравець
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
12
Реакції
3
Бали
3
Так-що я не бачу що я зробив, або ж порушив якесь правело так-що чекаємо відповіді...

Ніхто

Новий гравець
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
12
Реакції
3
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Адам Келон
2. Особистий нікнейм: Артем Козирний
3. Суть скарги: Мого соклановця пов'язали. Я як модератор клану пішов розбиратись, чому і за що? - Підхожу кажу зачекайте, щоб запитати по якій причині садять мого соклановця, а поліцейський просто бере мене, без наручників і ніякої відігровки, він мене навіть не ловив, а просто взяв і посадив. Потребую вийти на свободу, бо сиджу тут навіть без того що мене ловили.
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 31.03.2023
Вітаю. Я проводив затримання порушника перевірив документи в нього вже був розшук привіз я його до НПУ.М.Харківа ми з колегою зробили все по протаколу. Далі приїхав ось цей громодянин він в свою чергу став дуже близько я вже по РП відчиняв КПЗ і система посадила його. Я не бачив чат як він писав тем більше він цивільна особа і говорити за що я йому не забов'язаний.

Артем Козирний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
86
Реакції
54
Бали
33
Вітаю. Я проводив затримання порушника перевірив документи в нього вже був розшук привіз я його до НПУ.М.Харківа ми з колегою зробили все по протаколу. Далі приїхав ось цей громодянин він в свою чергу став дуже близько я вже по РП відчиняв КПЗ і система посадила його. Я не бачив чат як він писав тем більше він цивільна особа і говорити за що я йому не забов'язаний.
Як мінімум ви посадили мене без РП. Це догана.

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний гравець!
Хоч скарга складена не по формі, але відповім, Ви самі Винуваті, що втрутились в чуже рп, та підійшли занадто близько з статтями розшуку, якщо у Вас не булоб розшуку, Вас би не посадило в КПЗ, наступного разу я Видам Вам покарання у вигляді КПЗ за НонРП, за те, що Ви прийшли у відділок поліції перебуваючи в розшуку.
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі