Розглянуто Адам Міцкевич, Анатолій Ткач / Намагання злити мене і мого друга з фракції

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дима Флуррі

Отаман
Реєстрування
15 Сер 2023
Дописи
280
Реакції
42
Бали
31
  1. Нікнейм лідера/заступника: Адам Міцкевич (Полковник) Анатолій Ткач (Підполковник)
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Флуррі [63297] Олексій Флуррі [85088]
  3. Суть скарги: Все почалося з того що я подав скаргу на Анатолія Ткача за порушення правил серверу а саме NonRP стрільба з пасажирського (ця скарга) після цього наші працівники почали порушувати правила серверу а саме писати в чат Capslockом також порушувати правила MG і я вирішив подати скаргу томущо нікому не можна порушувати правила серверу і не бути покараними за це я вважаю так і далі підполковник НПУ Анатолій Ткач почав порушувати знову а саме Флуд символами і CapsLock в чат і я подав на нього скаргу на форум так як він знову порушив правило серверу і після цього мені в телеграм пише Полковник НПУ Адам Міцкевич з погрозами що звільнить мене по Втраті Довіри Доказ і пише що я зливаю його людей хоча його зам підрозділа порушує правила серверу і цьому Полковнику на це всеодно із за цього приходиться подавати скарги на форум на нього і далі сьогодні коли я виїхав в патруль почув у рацію як Майор НПУ почав нецензурно лаятися на нашого співробітника і Полковник навіть йому ні слова не сказав на те що він неадеватно розмовляє і порушує субординацію а Анатолій Ткач Підполковник НПУ почав казати перестань таке казати Дмитро Флуррі в мережі він зараз тебе зіл'є або уже злив і тим самим данний Підполковник обманює наших працівників що я їх зливаю їх щоб всі працівники були проти мене Це відео і вважаю що Полковник НПУ Адам Міцкевич халантно ставиться до своєї посади бо коли працівники порушують їм повинно бути або якесь покарання або хочаб сказати данному працівнику щоб дотримувався субординації але від данного Полковника я такого не почув. Добре ідемо далі тепер намагаються злити мого друга який теж працює в НПУ Києва до мене сьогодні підбігає Підполковник НПУ Києва і каже що у мого друга 2 догани і буде пониження на 1 звання але ситуація така мій друг купив Гараж за яким треба дивитися і прокачувати але у нього не хватало грошей щоб купити останню відеокарту і запустити данну Майнінг Ферму і він поїхав на Центральний Ринок аби щось продати і купити останню відеокарту щоб запустити цю Майнінг Ферму і він коли був на Центральному ринку зробив скрін як Анатолій Ткач збирає Код-5 з нецензурною лайкою і подав на нього скаргу на форум але потім данний Анатолій Ткач бере скачує скріншот Олексія Флуррі там де Анатолій Ткач нецензурно виражається в фраккційний чат і подає її що нібито Олексій Флуррі прогулює робочу зміну Доказ на цьому сайті ДВБ можна знайти як Анатолій Ткач вставив скріншот мого друга аби злити гравця і навіть не знає що у данного гравця зараз є справи Відео як Анатолій Ткач підбігає до мене і каже що у мого друга дві догани і пониження буде. І данні гравці а саме Адам Міцкевич і Анатолій Ткач намагаються нас злити щоб нас звільнили безпідставно погрожують звільненням, і сам же Підполковник НПУ порушує правила серверу часто, ви можете переглянути мої скарги та мого друга скарги в держ.орг. там де він порушував правила. Тому Шановна Адміністрація! Прошу зняти безпідставні догани Олексію Флуррі і не понижати його на -1 звання і видати покарання Підполковнику Анатолію Ткачу і видати покарання аби провести бесіду з Полковником Адамом Міцкевичом! Буду очікувати на ваш розгляд!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Надав в суті скарги всі докази
  5. Дата походження: 07.05.2025

Останнє редагування:

Марія Міллерс

Ст.А |Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
1,786
Реакції
5,851
Бали
213
Вітаю,шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу наступний вердик
Гравцю буде знято 2 догани

З Заступником та підполковником буде проведено жорстоку бесіду та видано догану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі