Розглянуто Адам Солідний #2 №733

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Лис 2025
Дописи
24
Реакції
25
Бали
102
1. Ваш нікнейм: Франческа Імператор
2. Нікнейм порушника: Адам Солідний
3. Назва клану порушника: HollyWood
4. Суть скарги: Незрозуміла агресія зі сторони людини. 00:12 — людина під’їжджає до нас та без будь-якої причини починає провокувати й ображати.
00:14— людина виходить із автомобіля та починає бігати навколо нього зі зброєю, демонструючи агресивну поведінку. До ситуації також приєднується стороння людина, яка намагається захистити нас.
00:19 — я також виходжу з автомобіля та роблю те саме, що й людина зі зброєю. 02:22 — я сідаю в автомобіль та відповідаю на повідомлення в приватних повідомленнях, не провокуючи подальший конфлікт. 02:36— людина пробиває колеса мого автомобіля, через що я не можу нормально залишити місце. 02:43 — після цього я виходжу з автомобіля та відкриваю вогонь, захищаючи себе від загрози. 02:48 — людина відкриває вогонь у відповідь та вбиває мене.
5. Доказ порушення (скриншот/відео) : тиць
6. Дата порушення: 11.08.2026

Вадим Кравчук.

Мл.Адміністратор | Південна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
575
Реакції
309
Бали
478
Вітаю, розглянувши скаргу виношу наступний вердикт:

Гравець 63067 отримує покарання у вигляді 20 хвилин муту та 30 хвилин деморгану за —
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця.
+
"FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини.

Гравець 54717 отримує покарання у вигляді 90 хвилин муту та 20 хвилин деморгану за —
"DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.
+

"Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі