Розглянуто Адам Удовиченко // Некоректне покарання+ обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Вальдес ꑭ

Рижик | Південна Україна
Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
144
Реакції
214
Бали
48
Вік
26
  1. Нікнейм лідера/заступника: Адам Удовиченко
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Дайшенко
  3. Суть скарги:Сьогодні мене звільнили за втрату довіри та додали в ЗЧС на 90 днів .
    Но у даного лідера є підробленні докази мого порушення, також непідвердженні докази.
    Розберемо ситуацію: Перший доказ порушення но в мене е алібі так як по фрапсу в чей же час я затримував людину
    Також данний доказ це підверження тещо я затримував людину а саме головне що по суті це офіціальний відео доказ но також надаю точно такий скрин з могу фрапсу в 17 56 40 додаю тещо в 17 00 контів немає тому гравців просто так би небуло) тут бачно точно таких гравців та мій прижок но час змінено тим саме обман адміністрації). сам доказ що я був тоді в ГУ НПУ Д. Даллі: З данним доказом я згоден рахуємо +1 догана.
    Даллі
    з цим теж згоден вже 2 догани.
    Даллі останній доказ з цим не згоден немає повного доказу що це зробив саме я.

Також сьогодні лідер видав догану без причини сказав що у 12 00 був на контах перевіріть це будь ласька а саме докази
    Підсумок:
    Данний лідер підробив докази та на рахунку в мене 2 догани потім останній доказ не підтверджен .
    Очікую подаліх дії та повернення у фракцію , або хоча би випасити з ЗЧС ,повернення не потребую а зняти ЗЧС так , можете видати Чс даної фракції за увал меньше 3 днів.

• Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    • Дата походження:23.01.2025

Останнє редагування:

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
749
Реакції
892
Бали
113
Вітаю !

Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:

Ситуація 1:
Ваша присутність у громадському місці, а саме локація "Контейнери", де заборонено перебувати у формі. Докази адміністратора, який знаходиться в іншому часовому поясі, показали розбіжність між вашим "алібі" та часом, коли ви були зафіксовані.

Ситуація 2 та 3:
Ви здійснювали одноособовий патруль на 2-му порядковому званні, що категорично заборонено. За це були застосовані відповідні дисциплінарні покарання у вигляді доган.

Ситуація 4:
Отримавши інформацію від лідера про видані багаторазові розшуки через планшет, було перевірено, що саме Ви видавали розшуки без підстав співробітникам Максу Данилюку, Тімі Тищенку, Паші Тополі.

Нагадую, що за обман адміністрації також передбачене покарання.

Щодо вашого звільнення та занесення до Загального Чорного Списку Державних Організацій - згідна.

Зі сторони лідера порушень не виявлено.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі