Дмитро Вальдес ꑭ
Рижик | Південна Україна
- Реєстрування
- 22 Жов 2023
- Дописи
- 144
- Реакції
- 214
- Бали
- 48
- Вік
- 26
- Нікнейм лідера/заступника: Адам Удовиченко
- Особистий нікнейм: Дмитро Дайшенко
- Суть скарги:Сьогодні мене звільнили за втрату довіри та додали в ЗЧС на 90 днів .
Но у даного лідера є підробленні докази мого порушення, також непідвердженні докази.
Розберемо ситуацію: Перший доказ порушення но в мене е алібі так як по фрапсу в чей же час я затримував людину
Також данний доказ це підверження тещо я затримував людину а саме головне що по суті це офіціальний відео доказ но також надаю точно такий скрин з могу фрапсу в 17 56 40 додаю тещо в 17 00 контів немає тому гравців просто так би небуло) тут бачно точно таких гравців та мій прижок но час змінено тим саме обман адміністрації). сам доказ що я був тоді в ГУ НПУ Д. Даллі: З данним доказом я згоден рахуємо +1 догана.
Далліз цим теж згоден вже 2 догани.
Даллі останній доказ з цим не згоден немає повного доказу що це зробив саме я.
Також сьогодні лідер видав догану без причини сказав що у 12 00 був на контах перевіріть це будь ласька а саме докази
Підсумок:
Данний лідер підробив докази та на рахунку в мене 2 догани потім останній доказ не підтверджен .
Очікую подаліх дії та повернення у фракцію , або хоча би випасити з ЗЧС ,повернення не потребую а зняти ЗЧС так , можете видати Чс даної фракції за увал меньше 3 днів.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:23.01.2025
Останнє редагування: