Відмовлено Админістратор Оліка Вейсс втрутилась у справи СБУ Дніпра та без підстав звільнила і наліпила купу порушень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Rodion_Gaydarov

Активний
Реєстрування
11 Лип 2023
Дописи
22
Реакції
29
Бали
21
Вік
24
1.Нікнейм адміністратора: Оліка Вейсс
2.Особистий нікнейм: Родион Гайдаров
3.Суть скарги: 25 жовтня я був в фракціі СБУ Дніпро,за 4 дні я підвищився до сержанта та ні одного разу не порушував статут,але 25 жовтня у Дискорд-чат СБУ Дніпра написала адміністратор Оліка Вейсс та сказала мені зайти у голосовий чат,я зайшов і там почув погрози звільнення та купу іншого що непристойно тут писати,причиною цих погроз мабуть стали нащі особисті повідомлення які не мають відношення до гри,але попре її провокаціі я навіть у Дискорд-чаті зберігав субординацію,післе завршення розмови через 2 години я зайшов до гри та був вже звільнений де вона мене звинуватила напевно у всіх порушеннях статуту,а також нписала про "нешанобливе ставлення до адміністраціі",вона провокувала та зробила скандал у голосовому чаті Дискорд сервера,але навіть післе невдалої примітивноі провокаціі вона все-одно без підстав зробила так що через 2 години мене звільнили.Після цього випадку я вирішав не витрачати час на написання скарги,бо вже богато разів писав скарги та ніхто нічого не робив коли без причини мутили,вбивали і так далі...але зараз вирійшив написати,бо це нахабне порушення перед іншими адміністраторами і є великий шанс на покарання.Сьогодні я прийшов до НПУ Дніпра та мені сказали щоб я написав скаргу на Оліку Вейсс,бо не будуть приймати через ці "порушення" які від болди написали у трудовій книжці,тому все-таки написав скаргу,може щось зроблять і не оставлять осторонь таке велике порушення
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
скарга_сбу_дніпро.jpg
1698668626298.png

5.Дата походження: 25.10.2023

Макс Власюк

Поважний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
236
Реакції
179
Бали
48
Вітаю шановний гравець звільнив вас я
На вас було багато скарг за порушення статуту
Від вас було нешанобливе ставлення до старшого і молодшого складу СБУ

Також від вас були погрози особовому складу.

Rodion_Gaydarov

Активний
Реєстрування
11 Лип 2023
Дописи
22
Реакції
29
Бали
21
Вік
24
Що за бред?Де я порушував та кому погрожував?Можете показати докази?Мене звільнили,понавішували всі порушення які є,та ще і звинувачують?І правда у цій грі адміністратори та лідери роблять все що хочуть,а тому хто создав гру на це по барабану

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю

2.10 Виявляти повагу до всіх співробітників незалежно від їх службового становища та місця служби;
2.16 Мирне врегулювання конфліктних ситуацій між організаціями та окремими громадянами області;
5.2 Заборонено ображати керівний склад, цивільних осіб, товаришів по службі і співробітників інших організацій. Покарання за порушення: догана/звільнення.
5.4 Заборонено не підкорятися старшим за званням, а також вищим за посадою. Покарання за порушення: догана/звільнення.
5.6 Заборонено використовувати службову форму в особистих цілях. Покарання за порушення: попередження/догана.
5.9 Обговорення (критика) наказу неприпустиме, а невиконання наказу командира (начальника) є злочином проти військової служби. Покарання за порушення: догана/звільнення.
5.11 Заборонено порушувати правила субординації. Покарання за порушення: догана/звільнення.
5.17 Забороняється використання повноважень в особистих цілях, такі як командування, для приватного заходу. Покарання за порушення: догана/звільнення.

Вас було звільнено лідером,за багаточисельні порушення, відеодокази були надані

Відмовлено

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі