Іван Оркогриз
Новий гравець
- Реєстрування
- 8 Сер 2022
- Дописи
- 8
- Реакції
- 3
- Бали
- 3
Розповідаю. Говорив я з людиною в ЛС, розумієте, в ЛС(Діскорду). Де легко оскорбив проект, назвавши ******************************************ою аргументуючи, тим що сервер поки сирий. Людина подає скрін з ЛС, повторюю з особистих повідомлень, не з спілкування, не з чату гри і т.д. Подає вона значить скаргу, потім о восьмій ранку адмін банить мене перманентно, коли за оскорбление дають бан 7\30 днів залежно від образи. І у мене 2 питання. Коли це банять за образу в ЛС, коли людина приписала меньшу частину переписки(це початок), це вже якийсь абсурд.
І коли це модератору дозволено банити не по правилам? Всі фото є. Прошу вжити заходів до модера і мене розбанити.
Навіть, якщо ви рахуєте це, як образа, що виходить повним абсурдом. За порушення модератора прошу амністію до 1-2 днів бану
І коли це модератору дозволено банити не по правилам? Всі фото є. Прошу вжити заходів до модера і мене розбанити.
Навіть, якщо ви рахуєте це, як образа, що виходить повним абсурдом. За порушення модератора прошу амністію до 1-2 днів бану